0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Goedkoop pennen bedrukken met naam

Wil je meer naamsbekendheid voor je bedrijf of evenement? Door goedkoop pennen te laten bedrukken met jouw naam kun je voor een klein bedrag grootse resultaten realiseren. Pennen zijn uitermate populair als relatiegeschenk of promotiemiddel. Laat bijvoorbeeld pennen bedrukken als je binnenkort op een beurs staat of als je aanwezig bent bij een ander evenement en een plekje vult in de goodiebag.

(13 artikelen gevonden)

Pagina's

Pennen met naam goedkoop laten bedrukken

Vaak zijn relatiegeschenken met bedrukking pas te verkrijgen vanaf een grote oplage van honderden stuks. Wij begrijpen dat ook startende bedrijven en ZZP’ers veel baat kunnen hebben bij de pen als promotiemiddel. Pennen worden namelijk veel gebruikt en passeren gemiddeld zeven verschillende handen. Hierdoor is het hét promotiemiddel bij uitstek om naamsbekendheid te verwerven. Het is voor kleine bedrijven soms wel zo prettig om een kleine oplage te bestellen. Niet alleen kun je zo optimaal inspelen op de wensen van jouw doelgroep op een bepaald moment, maar ook bespaar je zo kosten waardoor je pennen met naam goedkoop kunt bedrukken. De opdruk van de gepersonaliseerde pennen kan bijvoorbeeld aan de hand van specifieke geefmomenten variëren, zoals rond de feestdagen of in het festivalseizoen. 

Ruime keuze uit promotiepennen met naam

Bij Van Helden heb je de keuze uit een breed assortiment aan bedrukte pennen. Je vindt allerlei bedrukbare goedkope pennen die je kunt laten bedrukken met jouw naam, logo of tekst. De kleuren en printmogelijkheden verschillen per pen. In de omschrijving kun je alle specificaties terugvinden. Voordat jouw bestelling uitgevoerd wordt, ontvang je een digitale proefdruk, zodat je zeker weet hoe jouw pennen met naam eruit komen te zien. Je weet wat je kunt verwachten en de productie gaat van start als je het teken geeft.

Goedkope pennen met naam laten bedrukken? Bestel eenvoudig online

Al voor een klein bedrag kun je promotiepennen met naam laten bedrukken. Je hebt een ruime keuze uit verschillende modellen, soorten en kleuren. Bij Van Helden relatiegeschenken hebben wij al meer dan 50 jaar ervaring met het bedrukken van verschillende promotieartikelen. Het begon allemaal met de pen en nog altijd zijn we trots op het uitgebreide assortiment aan promotiepennen. De pen blijft onverminderd populair. Doordat wij alles in eigen huis hebben zijn wij niet afhankelijk van andere partijen en kunnen we razendsnel schakelen. Hierdoor heb jij jouw bestelling al snel in huis, waardoor je ook op het laatste moment nog jouw promotieartikelen kunt bestellen. Ben je op zoek naar goedkope pennen zonder opdruk? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Uiteraard kun je altijd contact opnemen voor persoonlijk advies als je nog niet zeker weet wat je graag wil. Wij staan voor je klaar om de juiste bedrukte pen te vinden.

Terug naar boven