In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Het populairste strooigoed voor op beurzen

Het meest populaire moment voor het weggeven van relatiegeschenken is tijdens beurzen en evenementen. Voordeel van dit geefmoment is dat u een groot bereik heeft in de juiste doelgroep. Verder vind iedereen het leuk om iets gratis te krijgen al is het maar een kleinigheidje. Strooigoed is ook goed in te zetten aan het einde van het jaar als bedankje voor trouwe klanten. Een aantal voorbeelden van populair strooigoed voor op beurzen, tijdens evenementen en aan het einde van het jaar ziet u hieronder.

Top 10 populair strooigoed
1. Bedrukte pennen
2. Aanstekers
3. Sleutelhangers
4. Stressfiguren
5. Snoepgoed
6. Spelletjes
7. Notitieboekjes
8. Keycords
9. Markeerstiften
10. Lippenbalsem

Uw werknemers in de beursstand
Voor iedere onderneming, bedrijfstak, persoonlijke voorkeur, afstemming op uw campagne of evenement hebben wij geschikte relatiegeschenken. Maar natuurlijk moeten ook uw medewerkers voorzien zijn van de uitstraling van uw bedrijf of campagne. Daarom bieden wij u ook een uitstekende keuze aan promotionele tassen, shirts, jacks, caps en andere kleding die we volledig kunnen stemmen op uw wensen.  

Relatiegeschenken bedrukken
Op beurzen, markten en andere evenementen waar u in contact komt met uw doelgroep wilt u natuurlijk een blijvende indruk maken op uw potentiële klanten. Hoe kan dat beter dan een relatiegeschenk mee te geven wat bedrukt is met uw bedrijfsnaam, logo, slogan of contactgegevens. Ook thuis, in de trein, auto of op het werk heeft uw doelgroep dan uw bedrijf in beeld.

Terug naar boven