Potloden bedrukken met logo als promotiemiddel

Je zoekt potloden om in te zetten als promotiemiddel tijdens je evenement of beurs. Bij VanHelden.nl hebben wij een ruim assortiment potloden. Onze potloden kan je laten voorzien van bedrukking met jouw bedrijfslogo of tekst. De bedrukte potloden zijn ideaal om uit te delen aan je relaties, collega’s of bijvoorbeeld studenten. Maak bijvoorbeeld een keuze uit vulpotloden of kleurpotloden met bedrukking. Ook bieden wij jou speciale potloden aan. Zoals onze leuke potloden die flexibel zijn of zijn voorzien van een heksenhoofd. Verder hebben wij nog timmermanspotloden in ons assortiment, die het altijd goed doen in de bouw en ook daadwerkelijk veelvuldig gebruikt zullen worden. 

Een potlood als praktische weggever

Schrijfwaren worden dagelijks door veel mensen gebruikt. In de bouw, op kantoor, op school, thuis en ook onderweg is het altijd handig om een potlood bij te hebben. Schrijfgerei, zoals schrijfwaren ook weleens worden genoemd, zijn een leuke en praktische weggever. Ze zijn in te zetten tijdens allerlei gelegenheden, denk aan beurzen, open dagen en congressen. Voor een volledig overzicht van alle potloden die wij bedrukken kan je terecht op de pagina van potloden.

Potloden geschenk met een extraatje

De mogelijkheden met potloden zijn breder dan je wellicht zou denken, ondanks dat een potlood een eenvoudig product lijkt. Door ons brede assortiment hebben we voor iedere branche wel een geschikt potlood. Dit maakt dat een potlood een praktisch en origineel geschenk is. Zeker wanneer je het combineert met een gepersonaliseerd notitieboekje. Een aantal van deze notitieboekjes is zelfs te personaliseren met naam. Jouw geschenk wordt daardoor nog persoonlijker waardoor je zeker op waardering kunt rekenen van je relaties. Ook kan je denken aan geschenksets in een koker waarin verschillende potloden en kleurpotloden worden gestopt. Dit pakketje kan je voorzien van extra toevoegingen zoals verf paletten, een liniaal, puntenslijper en gum. Zo geeft je jouw relaties een compleet geschenk dat zeker in de smaak zal vallen.

Neem contact op voor meer informatie en persoonlijk advies 

Naast deze potloden bieden wij je tevens andere geschenken aan, die je kan gebruiken voor promotionele doeleinden. Zoals aanstekers, sleutelhangers, promotie pennen, stressfiguren en andere premiums. Je vindt het allemaal bij Van Helden. Ook is het mogelijk om je potloden in een kleine oplage te bedrukken. Mocht je nog vragen hebben stel ze dan eens in onze chat of neem telefonisch contact op met één van onze medewerkers via 033-64 02 00. Je kan natuurlijk ook altijd ons contactformulier invullen.