Paraplu’s goedkoop bedrukken

Goedkoop paraplu’s bedrukken met je logo, bedrijfsnaam of een persoonlijke tekst of slogan doe je bij Van Helden. Een paraplu is een uitstekend relatiegeschenk, of je nu een groot bedrijf hebt of als freelancer werkt. Het is belangrijk om regelmatig je dank en waardering uit te spreken naar zakelijke relaties toe met een mooi en praktisch geschenk. Bedrukte relatiegeschenken met logo zorgen ervoor dat jouw zakenrelatie vaak aan jouw bedrijf denkt en eerder geneigd is om iets voor jou terug te doen!

(17 artikelen gevonden)

Pagina's

Naamsbekendheid vergroten met goedkope paraplu’s

Een bedrukte paraplu komt op veel plekken. Even door de regen naar de supermarkt, onderweg van en naar kantoor en in het weekend langs de zijlaan van het voetbalveld: door bedrukte paraplu’s weg te geven kan jij er zeker van zijn dat jouw logo door een groot aantal mensen wordt opgemerkt! De bedrukte paraplu zal vaak gebruikt worden, want in ons kikkerlandje regent het ieder seizoen wel. Het bedrukken van een paraplu geeft je niet alleen de mogelijkheid om je logo te plaatsen, maar je kunt ook kiezen voor een tekst, jouw bedrijfsnaam of slogan. Daarnaast heb je de keuze uit een groot aantal verschillende kleuren en modellen. Laat bijvoorbeeld opvouwbare paraplu’s bedrukken, stormparaplu’s bedrukken of golfparaplu’s bedrukken.

Goedkope paraplu’s met opdruk voor iedere doelgroep

Doordat Nederland een onvoorspelbaar klimaat heeft, kan iedereen zeer regelmatig een paraplu gebruiken. Hierdoor is het geven van een paraplu als relatiegeschenk een uitstekend plan, want iedere ontvanger maakt hier gebruik van. Of je nu jouw zakelijke relaties wilt verrassen na een goede samenwerking of op zoek bent naar goedkope bedrukte paraplu’s als weggevertje op een beurs, ze vallen altijd goed in de smaak. Het maakt niet uit of jouw doelgroep bestaat uit mannen van 50+ met een hoog inkomen of alleenstaande moeders van 20 jaar. Je zit altijd goed met een paraplu als relatiegeschenk.

Goedkoop paraplu’s bedrukken? Bestel online

Bij Van Helden bestel je bedrukte en gepersonaliseerde paraplu’s in iedere gewenste oplage. Deel bijvoorbeeld opvouwbare paraplu’s of andere outdoor geschenken uit tijdens een outdoor evenement of doe een luxe stormparaplu cadeau aan zakenrelaties uit het buitenland. Er zijn ontelbaar veel geefmomenten voor een paraplu met logo. Bij Van Helden heb je de keuze uit een zeer ruim assortiment. Wil je een deskundig advies over de mogelijkheden? Wij geven je graag een persoonlijk advies op maat. Zo kun je de paraplu’s onder andere op één of meerdere segmenten bedrukken en volledig personaliseren.

Neem contact met ons op als je voor het bestellen meer informatie wilt hebben.