0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Pennen bedrukken 50 stuks

Bedrukte pennen zijn een ideaal relatiegeschenk of promotiemiddel. Wist je dat een pen gemiddeld door zeven verschillende handen gaat gedurende de levensduur? Daarnaast gaat een pen jarenlang mee, waardoor de ontvanger veel plezier beleeft aan het cadeau.

(44 artikelen gevonden)

Pagina's

50 pennen in kleine oplage laten bedrukken

In verschillende gevallen komt het goed uit om een kleinere oplage met bedrukte pennen te bestellen. Zo kun je bijvoorbeeld verschillende pennen laten bedrukken voor verschillende gelegenheden, van pennen om uit te delen tijdens een festival of evenement tot pennen voorzien van een leuke boodschap rond de kerstdagen of Pasen. Ook kleinere bedrijven en ZZP-ers kiezen doorgaans voor een kleine oplage met bedrukte pennen. Pennen bedrukken vanaf 50 stuks is ideaal voor ondernemers die niet te veel willen betalen voor hun relatiegeschenk of promotiemateriaal. Met een kleine investering geniet je zo van grootse resultaten. Je hebt de keuze uit diverse soorten bedrukte relatiegeschenken waarmee je jouw zakenpartners of medewerkers kunt verrassen.

50 pennen bedrukken: van luxe pennen tot touchscreen pennen

Vroeger werden bedrukte pennen voornamelijk ingezet door grote bedrijven omdat ze alleen in grote oplages verkocht worden. Bij Van Helden kun je jouw relatiegeschenken ook in een kleine oplage bestellen. Hierdoor wordt het ook voor ZZP-ers en kleine bedrijven mogelijk om leuke bedrukte pennen in kleine oplage weg te geven. Je hebt een ruime keuze uit pennen die je per 50 stuks kunt laten bedrukken. Kies bijvoorbeeld voor een luxe Parker pen met gravure verpakt in een geschenkkoker of ga voor een praktische stylus pen met opdruk. Deze touchscreen pennen functioneren niet alleen als gewone pen maar zijn ook te gebruiken op touchscreens. Er zijn zeer veel geschikte geefmomenten voor een promotiepen. Geef het promotiemateriaal bijvoorbeeld cadeau tijdens beurzen, open dagen, evenementen en festivals. Door voor een kleine oplage te kiezen, kun je voor iedere gelegenheid een unieke pen maken. Bedruk het geschenk met jouw logo, bedrijfsnaam of een inspirerende tekst.

Pennen bedrukken 50 stuks? Bestel gemakkelijk online

Wil je 50 pennen bedrukken? Dan bestel je deze gemakkelijk en snel online, waarbij je eerst een gratis digitale proefdruk ontvangt. Zo weet je zeker dat jouw logo in het goede formaat is aangeleverd en de bedrukte pennen er precies zo uit komen te zien als jij wenst. Tijdens het plaatsen van de bestelling kun je aangeven wat jouw wensen zijn op het gebied van kleuren, aantallen en opdruk.

Kom je niet helemaal uit het online bestelproces? Dan kun je altijd contact opnemen met onze medewerkers. Zij staan voor je klaar met een persoonlijk advies en indien gewenst een vrijblijvende offerte.

Terug naar boven