In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Powerbanks bedrukken in kleine oplage

Een powerbank weggeven als relatiegeschenk? Dankzij speciale druktechnieken is het nu mogelijk om powerbanks te laten bedrukken in kleine oplage. Hierdoor is het ook voor kleine ondernemers, ZZP’ers en freelancers mogelijk om een bedrukte powerbank cadeau te geven.

(17 artikelen gevonden)

Pagina's

Waarom een powerbank als relatiegeschenk weggeven?

Een powerbank is een perfect geschenk om weg te geven tijdens speciale dagen en evenementen, zoals beurzen en open dagen. De powerbank is een artikel dat door iedereen gebruikt wordt. De één gebruikt de powerbank voor het opladen van een telefoon, terwijl de ander de powerbank goed kan gebruiken voor het opladen van bijvoorbeeld een tablet of camera. De extra noodbatterij is voor iedereen een welkome uitkomst. Hierdoor is de powerbank bedrukt met logo en/of tekst ideaal wanneer je een brede doelgroep wilt verrassen met een geschenk.

Een groot assortiment powerbanks met een kleine afname

Het assortiment powerbanks is zeer groot. Van compact en licht tot high-tech designs en van kleurrijk tot stijlvol zwart. Voor iedere doelgroep is er een powerbank te vinden die que design perfect past. Daarnaast is er ook een breed scala aan kracht beschikbaar. Zo kan je kiezen voor een goedkope powerbank van 2.000 mAh die perfect zijn voor het bijladen van een batterij of voor een luxe powerbank van 10.000 mAh batterij waarmee je een lege batterij volledig kunt opladen. De keuze is reuze en wij kunnen veel van deze powerbanks in kleine oplage bedrukken met jouw eigen logo en/of tekst.

Voor iedere ondernemers een passend aanbod

Omdat het assortiment powerbanks zo breed is, is er voor iedere doelgroep een passende powerbank te vinden. Zo ook voor de ondernemers zelf. Voor hun is het namelijk sterk van belang dat het relatiegeschenk doet wat het moet doen. Hierbij is de bedrukking van de powerbank extra belangrijk. Dankzij ons eigen machinepark kunnen wij in kleine oplage powerbanks bedrukken. Zo kun je niet alleen een powerbank laten bedrukken in je eigen PMS kleuren, maar is het ook mogelijk om de powerbanks in full colour te laten bedrukken of om ze zelfs te laten graveren. Met deze inscriptie krijgt de powerbank een luxe uitstraling en is het een origineel relatiegeschenk om weg te geven bij speciale gelegenheden.

Bestel powerbanks in kleine oplage eenvoudig en snel

Wanneer je een bedrukte powerbank cadeau wilt geven, kan je deze eenvoudig en snel via onze webshop bestellen. Na het maken van een keuze kan je in enkele stappen je bedrukkingswensen en aantallen doorgeven. Nadat wij jouw bestelling hebben ontvangen zal onze studio aan de slag gaan met opmaken van een drukproef. Op deze digitale voorbeeld kun je precies zien hoe jouw bedrukte powerbank eruit komt te zien. Hoe laag het bestelde aantal ook is, je ontvangt altijd deze drukproef ter goedkeuring. Zo zijn we er zeker van dat de bedrukking en eindresultaat aan jouw verwachtingen voldoet. Wanneer je vragen hebt over het bedrukken van powerbanks in kleine oplage, kun je altijd contact met ons opnemen.

Terug naar boven