In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

De verbindende factor

Zakendoen in het ‘zeilershome’ van Van Helden brengt u als eerste aan start en finish. Met creatieve ideeën, betaalbare oplossingen, gericht bereik in uw doelgroep en een feilloos afgelegd traject bij de uitvoering. U kunt rekenen op heldere antwoorden op al uw vragen, tips en suggesties bij uw keuze en praktische adviezen. Onze kracht is, al 50 jaar lang, ondernemen en het verbinden van mensen en organisaties.

Tastbaar beter bereik

Met Van Helden communiceert u altijd één-op-één. Niet voor even maar voor langere tijd. Dit verrassend veelzijdige medium levert meerwaarde bij de positionering van uw merk, het versterken van uw imago of de marketing van uw product. Zonder kapitalen te verspillen aan torenhoge rekeningen voor advertenties of clicks op internet. Bij Van Helden bent u zeker van tastbaar beter bereik.

State-of-the-art is de standaard

Innovatie is één van de kernwaardes van Van Helden Relatiegeschenken. De drukkerij en graveerinrichting van Van Helden behoort tot de meest geavanceerde van Europa. Excellent voorbeeld vormen de state-of-the-art graveermachines waarop pennen supersnel van namen en boodschappen worden voorzien. Zelfs zo snel dat levering van grote series binnen 48 uur geen enkel probleem vormt.

Ervaar het zelf

Met 220 druk- en graveermachines en meer dan 20.000 artikelen, die wij direct uit voorraad leveren, kunnen wij eenvoudig op elke vraag inspelen. Zelfs als uw aangeleverde logo niet geschikt is om te drukken, kunnen wij dit voor u namaken. Ervaar zelf de kracht van Van Helden: lees hoe ruim 2600 klanten over ons denken, kijk rond in één van de showrooms, bezoek de webshop of vraag nu de gratis catalogus vol inspirerende ideeën aan.

Terug naar boven