In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Parker pen met naam

Parker is al meer dan 130 jaar een wereldbekende producent van hoogwaardige pennen. Een Parker pen laat je nooit in de steek een Parker pen met naam vormt dan ook een luxe relatiegeschenk.

Het juiste geefmoment voor een Parker pen met naam

Een Parker pen met naam doe je niet zomaar cadeau. Deze hoogwaardige gepersonaliseerde pennen zijn zeer geschikt als relatiegeschenk voor bijzondere gelegenheden, zoals een jubileum of opening. Het strakke metalen design heeft ertoe geleid dat de pennen van Parker een echt stijlicoon zijn geworden. Veel belangrijke handtekeningen zijn gezet met een kwalitatieve Parker pen. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit beleeft de ontvanger nog vele jaren plezier aan dit bijzondere cadeau.

Ook is het leuk om je zakenrelatie een belangrijk document te laten ondertekenen met een Parker pen en deze vervolgens cadeau te doen. Gewaardeerde medewerkers kun je aan het eind van het jaar of bijvoorbeeld bij een promotie verrassen met een chique Parker pen met naam. Enkele Parker pennen worden verpakt in een luxe geschenkcassette. Je kunt de pennen laten bedrukken of graveren met een naam of de pennen bedrukken met tekst, zodat je een extra bijzonder geschenk weggeeft.

Parker met naam: van vulpennen tot balpennen

Je hebt de keuze uit diverse stijlvolle Parker pennen die je kunt laten graveren met naam. Kies bijvoorbeeld voor een vulpen die prettig in de hand ligt of ga voor bedrukte balpennen die veel schrijfgemak bieden. Ook rollerpennen of een mooie en complete set behoren tot de mogelijkheden. Doordat je een ruime keuze hebt uit pennen met bedrukking vind je gemakkelijk het ideale relatiegeschenk. Zo kun je zelf jouw favoriete kleur selecteren en is het eenvoudig om een selectie te maken op basis van jouw budget. Het bestellen van gegraveerde Parker pennen met naam is al mogelijk vanaf 10 stuks.

Parker pennen met naam bestel je eenvoudig online!

Van Helden heeft veel ervaring met het leveren van bedrukte relatiegeschenken. Je kunt je gehele bestelling online plaatsen en eenvoudig en snel jouw eigen tekst of ontwerp uploaden. Voordat wij je bestelling gaan drukken of graveren, ontvang je altijd een digitale proefdruk, zodat je kunt controleren of alles naar wens is. Na akkoord nemen wij jouw bestelling in productie en kun je deze al binnen 8 werkdagen verwachten. De levering is altijd gratis, ook bij een kleine oplage.

Indien je vragen of opmerkingen hebt, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Onze medewerkers staan voor je klaar om je te helpen, van het uitzoeken van de juiste Parker pen tot het samenstellen van een persoonlijke offerte.

Terug naar boven