Relatiegeschenken in kleine oplage

We denken graag met je mee en introduceren daarom afname in kleine oplages tegen een scherpe prijs. Een mooie gelegenheid om je doelgroep te verrassen met een uniek relatiegeschenk. Of om je medewerkers te bedanken voor de hartverwarmende inzet in deze unieke periode. Kleine oplages, groot gebaar!

(28 artikelen gevonden)

Pagina's

Relatiegeschenken bedrukken in kleine oplage

Als u even snel opzoek bent naar een leuk promotieartikel of een origineel zakelijk geschenk, bent u hier aan het juiste adres. Een weggever voor een kleine doelgroep is vaak standaard en niet heel opvallend. Door relatiegeschenken te bedrukken krijgen deze een unieke uitstraling. U kunt nu heel eenvoudig relatiegeschenken in kleine oplage bestellen. Deze kunnen wij altijd bedrukken met uw eigen logo, tekst en/of naam. Zo heeft u altijd een uniek en origineel geschenk in handen voor uw eigen verjaardagsfeest, sportclub of vereniging.

Mokken, tassen en pennen bedrukken in kleine oplage

Wij hebben speciaal voor u een aantal van onze toppers verlaagd in staffel. Zo kunt u alle top relatiegeschenken met opdruk bestellen en wordt het bedrukken van kleine oplage mogelijk voor iedereen. Het assortiment promotieartikelen en relatiegeschenken dat u in kleine aantallen kunt laten bedrukken is zeer divers. U kunt hier altijd een passend geschenk vinden. Laat bijvoorbeeld een fotomok personaliseren voor uw collega’s of kies voor bedrukte pennen kleine oplage voor een open huis. Ook kunt u kiezen uit diverse luxe geschenken in kleine oplage, zoals Parker pennen en wijngeschenken.

Bestel online uw goedkope relatiegeschenken in kleine aantallen

Uw relatiegeschenken en promotieartikelen kunt u eenvoudig online bestellen in een kleine oplage. Na het kiezen van uw relatiegeschenk kunt u aangeven hoe u uw artikel bedrukt wilt hebben, denk aan een opdruktekst, logo, kleur etc. Wij sturen u altijd een drukproef ter controle. Zo kunt u precies zien hoe uw artikel eruit komt te zien. Wij zullen uw relatiegeschenken pas na uw goedkeuring bedrukken. Voor een persoonlijk advies en/of een offerte op maat kunt u altijd contact met ons opnemen. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons. Wij zullen samen met u zoeken naar een passend geschenk.

Relatiegeschenken in kleine oplage: alle voordelen in het kort