In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

3 grote najaarsevenementen waar u op kunt inspelen

De herfst startte met een heerlijk nazomerzonnetje. Een goed moment om eens rustig na te denken over leuke najaarsacties. Het is zeer effectief om met bepaalde acties in te spelen op actualiteiten. Daarom hebben wij speciaal voor u drie najaarsevenementen uitgezocht waar u als ondernemer slip op kunt inspelen.

HalloweenHeksenpotlood bedrukken

Tijdens Halloween staan de straten weer vol met bewerkte pompoenen en verklede kinderen. Het evenement wordt ook in ons land steeds groter. En wat is Halloween zonder snoepgoed? Overdonder uw relaties, klanten en prospects tijdens dit evenement ook weer met bedrukte lolly’s, snoepgoed en chocolade. Dit lekkernij zal zeker een positief effect hebben. Daarnaast is Halloween ook een goed moment om kinderen te verrassen met bedrukt speelgoed. Laat bijvoorbeeld de handklapper bedrukken en geef deze weg als enge ‘zombiehand’ of kies voor de heksenpotlood en geef deze weg op scholen.

Sint Maarten

In het najaar, op 11 november,  wordt in grote delen van Nederland Sint Maarten gevierd. Tijdens dit evenement lopen kinderen met lampionnen over straat en gaan zij in groepen huizen langs om lekkernij te bemachtigen. Vanzelfsprekend kunt u kinderen van eigen bedrukt snoepgoed voorzien. Maar u kunt ook helpen in de voorbereiding naar Sint Maarten toe, door bijvoorbeeld bedrukte lampjes weg te geven aan scholen, verenigingen en andere optocht organisaties. Deze kunnen zij weer uitdelen aan de kinderen die meelopen, voor een extra leuke en uniforme optocht.

Waaier bedrukkenDe 11de van de 11de

Een ander leuk evenement dat van start gaat 11 november is carnaval. Sinds de middeleeuwen wordt het carnavalsseizoen op deze dag gestart. Vanaf dit moment begint o.a. een periode van vasten. De start van carnaval is in de huidige samenleving een leuk evenement waar u als ondernemer op kunt inspelen. Verras carnavalsverenigingen bijvoorbeeld met een uniek geschenk, passend bij de carnavalssfeer. Denk bijvoorbeeld aan een kleurrijke waaier bedrukt met bedrijfsnaam, een persoonlijke sleutelhanger met gravering of een opvallende cap met logo.

Naast deze drie topevenementen zijn er nog veel meer najaarsevenementen waar u op kunt inspelen. Denk bijvoorbeeld aan Museumnacht in Amsterdam, de Sinterklaasintocht en Wereld lichtjesdag. Voor iedere speciale dag is er een passend relatiegeschenk te vinden die u kunt weggeven aan relaties, klanten en prospects. Voor een persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte op maat kunt u altijd contact met ons opnemen.

Terug naar boven