In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

3 keer écht Hollandse relatiegeschenken

Er zijn eindeloos veel soorten relatiegeschenken. Cadeaus die passen bij bepaalde seizoenen of feestdagen, maar ook geschenken die inhaken op bepaalde momenten. Relatiegeschenken die aansluiten bij een specifiek thema of moment worden vaak als attent beschouwd. Er is over nagedacht en dat vindt men belangrijk. In Nederland mag zo nu en dan best ons eigen land gepromoot worden, dit kan met behulp van écht Hollandse relatiegeschenken. Speciaal hiervoor hebben we drie écht Hollandse relatiegeschenken op een rijtje gezet.

Stroopwafelblik bedrukken1. Stroopwafels in blik

Over de hele wereld staat Nederland bekend om haar tulpen, klompen en Goudse kaas. Maar toeristen die Amsterdam bezoeken, verlaten de stad zelden zonder een verse stroopwafel te hebben geproefd. Terecht, want dit Oudhollandse lekkernij is onweerstaanbaar! Schenk de Stroopwafels in blik aan bijvoorbeeld uw internationale relaties. Het relatiegeschenk bestaat uit een delfts blauw koekblikje met daarin een pak stroopwafels. Uw relaties zullen dit typisch Hollandse cadeau ongetwijfeld waarderen!

Kaasset bedrukken2. Kaasset Cheese

Elk land staat bekend om bepaalde aspecten en tradities. Zo staat Nederland bekend om haar beroemde Goudse kaas. Dit product wordt daarom ook veel door toeristen gekocht bij het verlaten van ons kleine kikkerlandje. Kaasset Cheese is daarom een écht Nederlands relatiegeschenk. Enerzijds past dit cadeau bij Nederland omdat het een kaasland is, en anderzijds omdat het zuiden van het land vaak Bourgondisch leeft. Denk er ook eens aan om dit cadeau te combineren met een mooi wijngeschenk. Zo kunnen uw relaties heerlijk genieten van een echt stuk kaas en gecombineerd met een heerlijk glas wijn. 

3. Sleutelhanger KlompKlompjes bedrukken

Sleutelhanger Klomp is typisch een Nederlands relatiegeschenk. Gegarandeerd dat men dit in het buitenland herkent en linkt met Nederland. Ons land wordt namelijk vaak geassocieerd met houten klompen. Deze kleine klompjes aan een sleutelhanger zijn daarom een perfect puur Hollands relatiegeschenk. Denk bijvoorbeeld aan een (internationale) beurs waar u Nederland vertegenwoordigt met uw bedrijf. Deze klompjes zijn hiervoor een perfecte give away! Ze zijn klein, niet duur en daarnaast ook ontzettend origineel! Het weggeven van dit leuke relatiegeschenk valt altijd in goede aarde en is een leuke binnenkomer bij het aanknopen van een gesprek met een beursbezoeker. 

Op zoek naar originele relatiegeschenken om weg te geven op een specifiek moment? Of bent u op zoek naar algemene items die altijd van pas komen, zoals een paraplu met opdruk? Bekijk dan het brede online aanbod van Van Helden Relatiegeschenken. Heeft u daarna nog vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze!

Terug naar boven