In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

3 liefdevolle relatiegeschenken voor Valentijnsdag

Dankbaarheid en liefde zouden mensen eigenlijk het hele jaar door aan elkaar moeten uiten. Voor sommigen is dit echter een lastige taak om zomaar te doen. Gelukkig is daar een internationale dag voor uitgekozen: Valentijnsdag! 14 februari is het weer zo ver, dan wordt over de hele wereld Valentijnsdag gevierd. Mierzoete en liefdevolle cadeaus vol hartjes worden aan elkaar geschonken om zo de liefde voor elkaar te uiten. Maar hoe kunt u als bedrijf inspelen op deze mooie dag? Naast het feit dat Valentijnsdag ‘De dag van de liefde’ is, is het ook een geschikt moment om uw medewerkers en relaties te laten merken dat ze gewaardeerd worden. Hieronder geven wij u drie tips voor liefdevolle relatiegeschenken!

1. Mok HeartMok bedrukken

Geef uw relaties en/of medewerkers met Valentijnsdag een mok in hartvorm cadeau. Deze mok is niet alleen mooi doordat het hartvormig en rood is, maar is tevens hartstikke praktisch. Dagelijkse wordt er flink wat koffie en thee gedronken in werkend Nederland, dus dit relatiegeschenk zal zeker goed van pas komen. Er is ook een handig porseleinen lepeltje toegevoegd in het oor van de mok, de mok is dus compleet om te geven! De mok kunt u nog een extra persoonlijke ‘touch’ geven door uw eigen logo erop te laten drukken.

Veiligheidslamp bedrukken2. Veiligheidslamp Heart

Een relatiegeschenk voor Valentijnsdag moet er niet alleen leuk uitzien maar ook iets toevoegen. Zo kunt u ervoor zorgen dat het geschenk praktisch en bruikbaar is. Een goed voorbeeld hiervan is de originele veiligheidslamp in hartvorm. Nederland staat wereldwijd bekend als fietsland, het hartvormige fietslampje wordt dan ook ongetwijfeld gebruikt door uw relaties en medewerkers. Uiteraard kan het lampje ook aan uw kleding worden bevestigd en gebruikt worden tijdens het wandelen of hardlopen. Het lampje is namelijk voorzien van een clipje om aan de kleding te bevestigen. Kortom: een goedkoop en multifunctioneel cadeau!

3. HartenblikjeMintblikje bedrukken

Dit hartenblikje gevuld met kleine pepermuntjes is een leuk presentje om te krijgen. Het blikje is handig om mee te nemen in de handtas. Zo heeft u altijd wat verfrissing voor de mond bij de hand. De blikjes zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, rood en zilver. Daarnaast is het mogelijk om uw logo op de deksel te laten drukken. Zo wordt het blikje met pepermuntjes gelijk een stuk persoonlijker en past het bij uw huisstijl.

Bent u ook op zoek naar een geschikt relatiegeschenk voor 14 februari? Bekijk dan ons Valentijnsdag assortiment op de website. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder!

 

Terug naar boven