In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

3 typen flesopeners bedrukken

Er zijn tegenwoordig allerlei soorten flesopeners op de markt, dat je het zo gek niet kunt bedenken. Zo is er nog steeds de standaard flesopener in verschillende soorten maten en kleuren te verkrijgen, maar ook de multifunctionele flesopener, die gecombineerd wordt met andere functionaliteiten. Of flesopeners met een speciaal thema, die zeer geschikt zijn voor een bepaalde branche of geefmoment. De verschillende soorten flesopeners en druktechnieken zullen wij hier uitleggen.

De standaard flesopeners bedrukkenFlesopener bedrukken

De standaard flesopeners zijn in allerlei soorten, maten en kleuren. Ook qua materiaal biedt dit weggevertje veel variatie. De meeste voorkomende bedrukking op flesopeners is tampondruk. Deze druktechniek is ideaal voor kleinere aantallen en is relatief goedkoop. Ideaal voor een promotionele weggever dus. Daarnaast is ook lasergravering op flesopeners populair. Dit is voornamelijk geschikt op flesopeners van metaal of hout. . Lasergravering heeft een gunstige prijs-kwaliteit verhouding. Het is ook een redelijk nieuwe techniek, waarmee op hoge snelheid gepersonaliseerd kan worden. Dit zorgt voor een hoge nauwkeurigheid binnen een veel kortere druktijd.

Aansteker met flesopener bedrukkenMultifunctionele flesopeners

Het combineren van verschillende artikelen in één ‘hoofdartikel’ is opkomende trend in de relatiegeschenken branche. Deze multifunctionele geschenken ziet u veelal terug bij technologische gadgets, zoals powerbanks. De combinatie van verschillende functies zorgt ervoor dat de functionaliteit van het artikel hoger wordt. Ook binnen het assortiment flesopeners is deze trend niet onopgemerkt gebleven.  Zo zijn er vele combinaties beschikbaar, zoals een flesopener aan de onderzijde van een aansteker, een onderzetter met flesopener en zelfs flesopeners met LED lampje. Iedere combinatie is bijna mogelijk, dat maakt het een interessant weggevertje om mee op te vallen.

Flesopeners met een themaFlesopener bedrukken

Binnen het aanbod van flesopeners zien we ook steeds meer themagerichte designs. Zo zijn de vrijdagmiddaghamer en de flesopener met meetlint erg geschikt als relatiegeschenk of promotieartikel voor in de bouw. Ook zijn er leuke en ludieke designs te vinden, zoals de flesopener in de vorm van een reddingsboei voor de recreatiebranche of de flesopener met pizzasnijder voor bijvoorbeeld studenten. Met deze opvallende flesopeners komt u op een unieke manier onder de aandacht. U kunt het zo gek niet bedenken, alles is mogelijk.

Zoekt u naast deze unieke en functionele flesopeners nog meer inspiratie? Laat u dan verrassen door het aanbod op de website of neem contact met ons op voor persoonlijk advies op maat. U bent uiteraard ook altijd welkom voor een bezoek in onze showroom in Tiel of Rotterdam.

Terug naar boven