0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:00
0344 - 640 200

3 weggevers voor carnaval

Over een paar weekjes breekt de tijd van zotheid weer aan, namelijk Carnaval. Een vrolijk festijn dat vooral in het zuiden van Nederland uitgebreid gevierd wordt. De belangrijkste ingrediënten zijn de kostuums, bier, vrolijke weggevers en uiteraard de gezelligheid van het samenzijn. Met de vrolijke weggevers kunnen wij u wel een handje helpen. In dit blogartikel zetten wij de drie leukste weggevertjes voor Carnaval op een rijtje.

WaaiersWaaier bedrukken

Tijdens carnaval wordt er volop gefeest, waardoor de feesttenten en cafés erg volzet zijn. Dit is niet alleen erg gezellig, maar zorgt er ook voor dat de temperatuur flink stijgt. Een praktisch geschenk als een bedrukte waaier is dan een zeer welkome gadget. Ook tijdens de optochten kan de waaier voor voldoende afkoeling zorgen.

De waaier is leverbaar in verschillende stijlen en kleuren. Door een diversiteit aan kleuren aan te schaffen voldoet deze helemaal aan de vrolijkheid van carnaval. Iedere voorbijganger kan dan een kleur in ontvangst nemen dat volledig bij hen past.

Tip: kiest u liever voor een leuke gadget? Kies dan voor de handventilator. Deze heeft hetzelfde verkoelende effect zonder dat u zelf hoeft te wapperen.

Ballonnen bedrukkenBallonnen

Alles staat tijdens carnaval in het teken van vrolijkheid en gekheid. Laat uw café of winkel opvallen door deze versieren met gekleurde ballonnen bedrukt met uw eigen logo of een leuke tekst. Hierdoor ontstaat er een uniek effect waar bezoekers zich tot aangetrokken zullen voelen. Met een keuze uit meer dan 15 kleuren vind u altijd een ballon dat compleet aansluit bij uw wensen.

SleutelhangersSleutelhanger bedrukken

Eén van de populairste weggevers tijdens carnaval is de bedrukte sleutelhanger. Deze wordt op ieder moment weggeven, zelfs tijdens de parade. Omdat de sleutelhanger een geschenk dat bijna overal aan bevestigd kan worden is het een leuk aandenken aan een onvergetelijke periode. Zeker wanneer u deze laat bedrukken met een persoonlijke tekst of quote. Uiteraard kunt u ook de sleutelhanger graveren voor een extra luxe uitstraling.

Door te kiezen voor een praktische en multifunctionele sleutelhanger, zoals een sleutelhanger met winkelwagenmunt, zal deze nog vaak door de ontvanger gebruikt worden. Waardoor uw naam regelmatig in beeld komt en uw naamsbekendheid wordt verhoogd. Iets waar u volgend jaar wellicht weer van kan genieten.

Ook de bedrukte aanstekers, luciferdoosjesmintcards en lollies doen het nog altijd goed tijdens carnaval. Neem een kijkje in het volledig aanbod weggevertjes en laat u inspireren. Voor een persoonlijke advies op maat kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Terug naar boven