In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

3 zomergadgets waar u de hele zomer profijt van heeft

De zomer is een perfecte periode om een groot bereik te creëren. Wanneer u in de zomer relatiegeschenken wilt inzetten, is de keuze van het geschenk nog belangrijker. Het is belangrijk om voor een geschenk te kiezen die de hele zomer en ook daarna nog gebruikt kan worden door de ontvanger. Wij zetten drie gadgets voor deze zomer in één handig overzicht.

Altijd en overal opladen met powerbanksSolar charger bedrukken

Iedereen wil altijd en overal bereikbaar zijn, zeker op vakantie. Niets is vervelender dan  op een mooie vakantiebestemming te zitten en geen foto’s of video’s te kunnen maken omdat uw telefoon leeg is. Om die reden is de bedrukte powerbank één van de populairste geschenken om weg te geven in de zomer. De powerbanks zijn ideaal om de batterij van uw telefoon op te laden. Wanneer u kiest voor een powerbank met een hoge capaciteit kunt u er zelfs een tablet of laptop mee opladen.

Naast de powerbank kunt u ook kiezen voor een solar charger. Dit duurzame alternatief is ideaal op zonnige vakantiebestemmingen. Zo kan uw powerbank nooit leeg gaan, omdat deze wordt opgeladen door middel van zonne-energie.

USB stick bedrukkenExtra opslag met USB sticks

Al die vakantiekiekjes nemen een groot deel van uw camera of telefoon in beslag. Het is dan ook geen overbodige luxe om een USB stick om SD kaart mee te nemen op vakantie. Hier kunt u direct al uw vakantiefoto’s op plaatsen en houdt u altijd geheugen vrij op uw camera of telefoon.

De usb sticks zijn er in allerlei vormen, maten en kleuren. Met de bedrukking van uw eigen tekst en/of logo wordt het een onvergetelijk geschenk dat altijd van pas kan komen.

Oortjes voor jong en oudOordopjes bedrukken

Of u nu met de auto of met het vliegtuig op vakantie gaat, er is niets zo ontspannen als uw eigen playlist. Met de oordopjes kunnen uw relaties altijd van hun eigen muziek genieten. Zeker wanneer er met jonge kinderen wordt gereisd is het een ideale gadget om bij u te hebben. Met de bedrukte oortjes start iedere vakantie lekker rustig en ontspannen.

Bent u benieuwd naar andere gadgets die u kunt bedrukken voor de zomer? Neem een kijkje in ons assortiment en laat u inspireren. Of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

Terug naar boven