In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

3D straatkunst van Dopper in Amsterdam, Antwerpen en Berlijn

Dopper streetart 3DIn de zomer van 2016 trekt Dopper langs drie Europese hoofdsteden om hun boodschap nog verder te verspreiden. Met behulp van internationaal bekende kunstenaars wil Dopper de aandacht van zowel hun fans als passerend publiek nogmaals vestigen op het probleem van de plastic soep in onze oceanen. Het thema is 'water en duurzaamheid'.

Bekende 3D streetartkunstenaars zullen in Amsterdam, Antwerpen en Berlijn aan de hand van het thema grote tekeningen maken op de grond. Deze kunstwerken zijn in perspectief geschilderd, zodat het vanuit een bepaalde hoek net lijkt alsof je naar een driedimensionale afbeelding kijkt. Bezoekers mogen op het kunstwerk foto’s nemen terwijl Dopper ondertussen de bekende flessen uitdeelt en mensen zo bekend maakt met het product én de boodschap.

Amsterdam

Tussen 13 en 20 juli waren de kunstwerken van Ruben Poncia en Adry del Rocío te zien op het drukbezochte museumplein in Amsterdam. Passanten konden een polaroidfoto laten nemen op de grote sloep die deze kunstenaars op het plein hadden geschilderd.

Antwerpen

Op zaterdag 23 en zondag 24 juli kon men in Antwerpen ook foto’s nemen met een 3D kunstwerk. Straatkunstenaar Alex Maskiov mocht zijn ontwerp tonen in de Cargo Zomerbar. Bezoekers konden hun milieuonvriendelijke plastic flesje omwisselen voor een duurzame Dopper.

Rio?

Ook buiten Europa doet Dopper van zich spreken. Voor de Olympische spelen maakte Dopper de Olympische ringen van gerecycled plastic. Deze werden onlangs onthuld op het befaamde Copacabana strand. Zo blijft Dopper zich dus wereldwijd inzetten voor een wereld waarin we minder plastic gebruiken. Sluit jij je ook aan bij de Dopperbeweging? #Bethemessenger en drink voortaan je water uit een herbruikbare drinkfles in plaats van uit een plastic wegwerpflesje! Lees meer over Dopper »

Ringen Rio

Terug naar boven