In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

3x items voor een vakantie in eigen land

Het is volop zomer en afgelopen week mochten we zelfs genieten van tropische temperaturen. De vakantie naar de zon hebben we niet nodig. Dit jaar kunnen we genieten van ons eigen mooie landje. Hier valt zoveel te beleven. Stuur ook jouw relaties dit jaar op ontdekkingsreis in eigen land. Wij zetten speciaal voor jou de meest leukste items voor een vakantie in eigen land op een rijtje.

Genieten op het waterZwemband bedrukken

Met de temperaturen rond de dertig graden is het eerste dat we opzoeken het water. Er gaat immers niets boven deze natuurlijke vorm van verkoeling. Verras je relaties daarom met een vrolijke zwemband. Of het nou in het zwembad is of in de zee, dobberen in het water is nog nooit zo lekker geweest. De zwembanden zijn er in alle stijlen, van de trendy unicorn tot het vrolijke watermeloen design. En het toffe is dat je ook de zwemband kan laten bedrukken met een eigen tekst of logo voor een optimaal resultaat.

Waterfles bedrukkenHydratatie met waterflessen

Een andere vorm van verkoeling is het water daadwerkelijk het lichaam inkrijgen. In alle drukte van een zomerse dag vergeten we vaak voldoende water te drinken. Goede hydratatie is nodig om het lichaam koel te houden. Dat is zeker geen overbodige luxe wanneer we tropische temperaturen halen. Verras je relaties daarom met een bedrukte waterfles. Deze is gemakkelijk mee te nemen in de tas, waardoor je op ieder moment van de dag kunt genieten van een slok water.

Tip: kies ook eens voor een isoleerfles. In deze thermosflessen blijft het water extra lang koel.

Ontdek het land op je eigen E-bikeCombinatiedeals

Er gaat toch niets boven de frisse wind dat door je haren waait wanneer je door de prachtige landschappen van ons land fietst. Dat fietstochtje wordt extra lekker wanneer je deze maakt op een e-bike. Heb je geen E-bike? Wellicht dat de Combinatiedeals dan wel wat voor jou zijn. Wanneer je nu relatiegeschenken laat bedrukken en je kiest uit één van de Combinatiedeals dan ontvang je hierbij ook een E-bike. Een leuke en onmisbare luxe voor de zomer in eigen land!

Benieuwd naar nog meer inspiratie voor de zomer? Bekijk onze zomerse relatiegeschenken of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

Terug naar boven