In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

3x klaar voor de winter

Het lijkt zo ver weg, maar toch ook weer zo dichtbij. De winterse dagen met nachten onder het vriespunt, bevroren autoruiten en koude handen. Tijd om je relaties winterklaar te maken met de hulp van relatiegeschenken. Wij geven je de drie meest onmisbare relatiegeschenken voor de winter, waar niet alleen de ontvanger maar ook jij als organisatie het meest van zal profiteren.

Schone ruiten met de altijd populaire ijskrabber

De altijd populaire ijskrabber mag ook aan dit lijstje niet ontbreken. Het is dé nummer 1 weggever voor de winter. Niet alleen in garages, maar ook in retail en winkelketens is dit een populaire weggever. Het is dan ook een artikel dat door iedere ontvanger wel gebruikt kan worden en een probleem oplost waar ze niet graag mee zitten.

Je kunt de ijskrabbers bedrukken met je eigen logo of naam voor het vergroten van de naamsbekendheid. Eventueel kan je dit ook combineren met een leuke afbeelding of quote om toch een lach op het gezicht te toveren bij de ontvanger, wanneer zij dit klusje moeten uitvoeren.

Warme handen met unieke warmtepads

Winterse kou (en ook na het ijskrabben) gaat vaak gepaard met koude houden. Verwarm je relaties met een klein en compact weggevertje en maak een grote impact. De warmte pads zijn leuke geschenken om uit te delen, bijvoorbeeld tijdens een leuke marketingactie. Bekijk ter inspiratie ook eens hoe wij de warmte pads inzette om de straten van Rotterdam te verwarmen.

Naast de warmte past kun je er ook voor kiezen om handschoenen cadeau te geven. Ook dit is een zeer welkome geschenk bij iedere relatie.

Een heerlijk warm drankje

Er gaat toch niets boven een lekker warm drankje in de winter. Waar de ene een warme kop thee naar binnen giet, verwarmd de ander zichtzelf met een kop warme chocolademelk. Schenk je relaties in de winter dit heerlijke gevoel met een bedrukte mok. Hierin kunnen zij de hele winter genieten van een heerlijk warm drankje, terwijl de opdruk van jouw logo, naam of andere tekst in beeld komt.

Toch geen mok cadeau willen geven? Denk dan eens aan een bedrukte thermosbeker. Deze zijn ideaal voor onderweg en zeker nu we steeds meer naar buiten gaan is dat geen overbodige luxe. De thermosbekers zijn er in allerlei soorten en maten en is een onmisbaar geschenk voor de winter.

Een compleet winters aanbod

Geïnspireerd geraakt door bovenstaande winterse geschenken? Wij hebben nog veel meer leuke weggevers, geschenken en promotieartikelen voor de winter. Bekijk het complete aanbod wintergeschenken of neem contact met ons op voor een advies op maat.

Terug naar boven