In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

3x relatiegeschenken met een boodschap

Het eindejaar staat niet alleen in het teken van familie, vrienden en relaties, maar het is ook een mooi moment om een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Dat kan op vele manieren, zoals het doen van vrijwilligerswerk of door middel van een donatie. Ook relatiegeschenken kunnen hier een bijdrage aan leveren. In dit blogbericht laten wij u drie relatiegeschenken zien met een boodschap en een missie voor een betere wereld.

Dopper OriginalDopper bedrukken

De Dopper Original is een trendy drinkfles van Dutch Design, dat erg populair is onder een brede doelgroep. De herbruikbare fles voor kraanwater is, dankzij het formaat en de lichte materialen, eenvoudig mee te nemen en gaat het gebruik van plastic bekertjes en PET flessen tegen.

Wereldwijd zorgen wij voor een enorme hoeveelheid plastic afval dat door een groot deel in de oceanen belanden. Dopper heeft als missie dit plastic afval te verminderen. Daarnaast willen zij de toegang tot veilig drinkwater en de kennis over de impact van plastic afval overal ter wereld vergroten. Dit doet Dopper onder andere via de Dopper Foundation en de Dopper Water & Waste Academy.

Wanneer u de Dopper met logo of tekst laat bedrukken, levert ook u hier een mooie bijdrage aan. Hiermee zij de Dopper drinkflessen perfect als eindejaarsgeschenk met een boodschap.

Correctbook bedrukkenCorrectbook

Een notitieboekje is een veelgebruikt artikel en zeer populair als relatiegeschenk. De Correctbook voegt daar nog een unieke eigenschap en een mooi verhaal aan toe. De Correctbook is een notitieboek dat voorzien is van uitwisbare whiteboard. Hierdoor kan dit boekje oneindig gebruikt worden. Na het maken van notities kunt u deze via een app digitaliseren en uitwissen, waarna het boekje weer als nieuw te gebruiken is.

De Correctbook is ontstaan in de sloppenwijken in Afrika, waar een groot tekort is aan schoolmateriaal. De organisatie is dit nooit vergeten en doneert bij iedere aankoop van de Correctbook ook een uitwisbaar schrijfmateriaal terug naar Afrika. Een mooi gebaar waar u ook een bijdrage aan kunt leveren, wanneer u de Correctbook inzet als relatiegeschenk

LoyalTea Tea To Go InfuserLoyalTea bedrukken

LoyalTea is een organisatie dat duurzaam een maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel heeft zitten. Dit ziet u terug in al hun producten. De verse theebladeren worden geplukt in de bergen van Sri Lanka en direct vervoerd, waardoor de thee van zeer hoge kwaliteit is. Daarnaast heeft LoyalTea een nauwe band met lokale bevolking en omliggende organisaties voor een positieve invloed op de gehele omgeving.

De dubbelwandige LoyalTea Tea To Go Infuser is één van de LoyalTea artikelen dat het erg goed als eindejaarsgeschenk. De fles is gemaakt van borosilicaat glas en is voorzien van een RVS theefilter en een bamboe dop. Wanneer u de LoyaTea infuser aanschaft steunt u hiermee ook direct War Child. Per verkochte fles zullen zij € 1 doneren aan het goede doel.

Bent u benieuwd naar nog meer relatiegeschenken met een missie en boodschap? Neem dan contact met ons op of neem een kijkje in ons assortiment duurzame relatiegeschenken.

Terug naar boven