In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

3x verkoeling voor tijdens de hittegolf

Heet, heter, heetst wordt het de komende dagen. Het is al even een tijd geleden dat het zo warm werd in ons land, maar we zullen steeds vaker te maken krijgen met tropische temperaturen. Hoe gaan we daarmee om en hoe houden we het hoofd koel? Wij gaan u helpen en geven u drie tips om als ondernemer koelte te schenken tijdens de zomerse hittegolf.

Verfrissing met waterflessenWaterfles bedrukken

Een welbekende tip is goede hydratatie. Bijna iedereen heeft deze kennis wel, maar helaas doet niet iedereen hier wat mee. Een beetje het idee van uw eigen advies nooit opvolgen. Wat helpt is door als ondernemer uw klanten te verrassen met een heerlijke verfrissing. Dit kan door bedrukte waterflessen weg te geven tijdens evenementen of gewoon in de winkelstraten, parken en op stranden.

Het klinkt misschien gek, maar u kunt ook thermosflessen als cadeau weggeven tijdens de hittegolf. De thermosflessen zijn bedoeld om heet water heet te houden, maar kunnen hiermee net zo goed ook ijskoud water voor een langere tijd koel houden.

Tip: u kunt ook de waterflessen gevuld met water op voorhand plat in de vriezen leggen en deze tot de helft laten bevriezen. Deze zal langzaamaan over de dag smelten, waardoor u de hele dag geniet van goed gekoeld water.

Waaier bedrukkenWaaiers voor een fris briesje

Wat goed helpt tegen de warmte is een frisse wind. Helaas is het onmogelijk om met een airco om uw nek te lopen, maar wij hebben wel een aantal andere artikelen gevonden die met iets meer inspanning voor hetzelfde effect kan zorgen. Denk bijvoorbeeld aan het weggeven van een bedrukte waaier. Deze is compact en kan dus overal mee naar toe genomen worden en op ieder moment gebruikt worden. Een eenvoudige wappering zorgt al voor iets meer verkoeling.

Wilt u toch wat minder inspanning doen voor een fris briesje? Dan is de handventilator de perfect item om te gebruiken tijdens deze zomerse dagen. Deze werkt op batterijen en is met één druk op de knop te bedienen.

Massage pads voor ijskoude verkoelingMassagepad bedrukken

De massage pad is hét ultieme pocket verkoelingsitem. De massage pad is gevuld met gekleurde waterparels. Wanneer u deze op voorhand in de vriezer legt bevriezen de parels en heeft u een heerlijke koelpad in handen. Leg bijvoorbeeld alle bevroren massage pads in een koeltas en deel de pads uit op het strand of in het park. Hier maakt u een heleboel prospects ontzettend blij mee en uw naam komt zo in een positief daglicht te staan.

Tip: de massage pad is zowel warm als koud te gebruiken. Wanneer u deze laat bedrukken bent u dus het hele jaar zichtbaar!

Benieuwd naar nog meer zomerse relatiegeschenken? Neem een kijkje in onze webshop of breng een bezoek aan onze showroom en laat u inspireren.

Terug naar boven