Wegens drukte is onze reactietijd wat langer dan je van ons gewend bent.

0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:00
0344 - 640 200

4 ideeën voor eindejaarsgeschenken

Het einde van het jaar nadert en dus komen de feestdagen er weer aan. Het perfecte moment om je relaties nog eens waardering te tonen middels een mooi relatiegeschenk. Maar wat zijn nu goede geschenken voor het eindejaar? In dit artikel geven we je 4 ideeën. 

Bij de keuze voor een eindejaarsgeschenk voor je relaties is het belangrijkste aandachtspunt dat het geschenk bij de ontvanger past. Segmenteer het soort ontvanger en bepaal in welke mate ze van belang voor je zijn, om vervolgens binnen een gekozen prijsklasse passende geschenken aan te schaffen. Probeer het geschenk zo persoonlijk mogelijk te maken. Dit kan door in te spelen op de individuele voorkeuren van je relatie, mocht je hiervan op de hoogte zijn. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een persoonlijke attentie, naamkaartje of inscriptie. Zo zal de mogelijke sleur van het geven van een kerst- of eindejaarsgeschenk verdwijnen en zal het geen ‘geven om het geven’-gelegenheid worden, maar juist een waardevolle blijk van waardering. 

1. Wijngeschenkkist Bordeaux

Een welbekend en algemeen relatiegeschenk is een fles wijn. Dit relatiegeschenk is misschien wat cliché, maar je kan het al specialer maken door de toevoeging van iets extra’s. Bijvoorbeeld extra accessoires, zoals een kurkentrekker, ring, stop en schenktuit maken dit relatief standaard geschenk al waardevoller. Eventueel kan ook een inscriptie met de naam van de ontvanger gemaakt worden in de wijngeschenkkist, of een kaartje met een persoonlijke attentie.

2. Schrijfmap Smart

Een praktisch en actueel relatiegeschenk is de onderstaande Schrijfmap Smart. Door de digitalisering worden veel gesprekken en vergaderingen tegenwoordig gevoerd met behulp van tablets. Toch vinden veel mensen het nog steeds fijn om aantekeningen op papier te zetten. Met deze Schrijfmap Smart zijn beide opties mogelijk. Verder is deze voorzien van een opbergruimte voor zowel een smartphone als een pen, en een powerbank om de tablet mee op te laden. 

 

3. Chocoladefondueset / Glühwein set

In de koude periode rond kerst en oud en nieuw kan het leuk zijn om chocolade te fonduen of glühwein te maken. Het geven van een chocoladefondueset of een glühwein set als eindejaarsgeschenk kan dus een ideaal en persoonlijk cadeau zijn, dat leuk is om te geven. Zorg wel dat je je van tevoren goed afvraagt of dit wel echt iets is voor de ontvanger en of hij/zij het dus ook daadwerkelijk zal gaan gebruiken.

4. Kaasplank

Nederlanders zijn kaaskoppen, dus waarom zou je geen kaasplankje geven? De onderstaande kaasplank heeft bijvoorbeeld een gezellig Frans uiterlijk en daarbij een handige magneetstrip om de accessoires mee te bewaren. Ook in dit geval is het wel belangrijk om te weten of je relatie een kaasliefhebber is.

Het eindejaarsgeschenk komt het beste tot zijn recht wanneer het origineel is. Vooral als het een geschenk is dat de ontvanger leuk vindt en echt zal gaan gebruiken. Het is dus met name belangrijk om goed te achterhalen wat de individuele voorkeuren zijn van de ontvangers. Hoe meer je hiervan op de hoogte bent, hoe persoonlijker en waardevoller het geschenk is. Hierdoor kan het geven van een eindejaarsgeschenk de band met je relaties ongetwijfeld versterken. 

Heb je nog vragen over een van onze producten of wil je advies bij het kiezen van een geschikt relatiegeschenk? Wij helpen je graag verder en denken met alle plezier met je mee. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 

Terug naar boven