In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

4 manieren om te variëren met bedrukte usb-sticks

USB stick Paper

Het voornaamste doel van een relatiegeschenk is om onthouden te worden. En daarvoor moet u opvallen. Maar hoe zorgt u dat u zich met iets als een usb-stick net even ‘anders dan anders’ presenteert? We bespreken graag vier manieren met u waarop u met usb-sticks kunt variëren.

1. Materiaal

Usb-sticks zijn verkrijgbaar in allerlei soorten materialen. Metaal, kunststof, bamboe of gerecycled papier, u kunt als bedrijf uit van alles kiezen. Een van de manieren om u te onderscheiden van anderen is om een materiaal te kiezen dat niet vaak voorkomt, zoals gerecycled papier. Wel is het belangrijk dat uw bedrijfsidentiteit en -imago strookt met het materiaal: bent u een recyclingbedrijf of staat mvo in uw organisatie hoog in het vaandel, dan is het een bijzonder goede keus.

USB stick Twist

2. Kleur

Naast het materiaal kunt u met bedrukte usb-sticks ook variëren in kleur. Daarbij is het bijvoorbeeld mooi om één kleur te kiezen die heel goed bij uw bedrijf past, maar kunt u ook usb-sticks in meerdere kleuren kopen en als give-away aanbieden op een evenement. Bezoekers hebben dan de mogelijkheid om een kleur te kiezen die bij hen past. Ook is het voor sommige bedrijven een extra manier om te laten zien welke kleuren zij in hun productassortiment hebben.

 

3. Design

Usb-sticks zien we tegenwoordig in de meest bijzondere en soms ook bizarre designs. Van broodroosters en bananen tot autosleutels en ananassen - je komt van alles tegen. Nadeel is echter dat lang niet al deze designs geschikt zijn voor bedrukking en bovendien zijn veel van dit type usb-sticks vooral geschikt voor de B2C-branche. Voor de B2B-sector pakken bedrijven het anders aan. Deze usb-sticks hebben een strakker, vaak traditioneler design, laten zich makkelijk bedrukken met een logo en zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Maar ook hier kunt u zich qua design onderscheiden van anderen. Voor de reis- en outdoorbranche is er bijvoorbeeld de Victorinox SwissFlash Flight, een usb en tool die zich qua design en functionaliteit duidelijk onderscheidt van alle andere usb-sticks op de markt. En voor meer creatieve vrijheid zijn er ook usb-sticks in creditcardformaat, die u full colour kunt laten bedrukken.

4. Combi-usb-sticksVictorinox SwissFlash Flight

Sommige usb-sticks hebben meer functies dan alleen data-opslag. Er zijn bijvoorbeeld usb-balpennen: pennen met een geïntegreerde usb. Maar ook de Victorinox SwissFlash Flight is een combinatie van meerdere tools.

Zorg ervoor dat het relatiegeschenk in zijn geheel bij uw organisatie past: niet alleen qua uiterlijk, maar ook qua functionaliteit. Dat maakt het in zijn geheel tot een krachtig, passend geschenk voor de mensen om u heen.

 

Terug naar boven