In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

4 onmisbare kantoorartikelen om in te zetten als zakelijk geschenk

De zoektocht naar een origineel cadeau voor uw zakelijke relaties kan soms lastig zijn. Er zijn talloze leuke relatiegeschenken te vinden, maar u wilt ze natuurlijk ook iets praktisch meegeven. Een zakelijk geschenk dat zij vaak zullen gebruiken, waardoor ook de opdruk van uw logo en/of bedrijfsnaam veelvuldig in beeld komt. Wij helpen u met uw zoektocht en geven u een overzicht van 4 onmisbare kantoorartikelen die u kunt inzetten als zakelijk geschenk.

Gepersonaliseerde notitieblokkenNotitieblok bedrukken

Een notitieblok is een item dat iedereen op zijn bureau heeft liggen. De bloc note is ideaal om snel notities te maken of een checklist te noteren. Maar de notitieblok kan er ook voor zorgen dat het concentratievermogen wordt verhoogd. Wanneer mensen doodles maken tijdens het luisteren naar een presentatie of tijdens een vergadering zijn zij veel geconcentreerder en nemen ze meer informatie op.

De notitieblokken zijn er in allerlei formaten en kunnen bovendien naar wens bedrukt worden. Zo is het niet alleen mogelijk om de voorkant van de notitieblok te bedrukken, maar kunt u ook iedere pagina apart laten bedrukken. Zo kunt u uw huisstijl door de gehele bloc note terug laten komen.

Schrijfmap bedrukkenLuxe schrijfmappen

Een variant op de notitieblok is de schrijfmap. Deze luxe map met schrijfblok is zeer geschikt als zakelijk geschenk. Naast het feit dat de schrijfmappen geschikt zijn voor het maken van notities, zijn deze ook voorzien van verschillende opbergvakken, een penlus en soms zijn ze zelfs voorzien van een tablethouder en powerbank.

De schrijfmappen kunnen bedrukt worden met uw logo, maar dankzij lasergravering is het ook mogelijk de schrijfmappen met naam te personaliseren. De gegraveerde schrijfmap is dan tevens geschikt als jubileum- of eindejaarsgeschenk.

Pennen met opdrukParker pen bedrukken

Een ‘all-time favorite’ is de pen. De pen komt altijd van pas en wordt door iedereen gebruikt. Hierdoor is het een perfect geschenk om weg te geven aan een groot doelgroep.

U kunt de pen laten bedrukken met een logo en/of leuke pay-off. Bij de luxe pennen, zoals de Parker pennen, is het tevens mogelijk om de pen te graveren met de namen van uw relaties. Met dit persoonlijk geschenkje zult u zeker een grote impact maken.

Post-it bedrukkenKleurrijke post-its

Een ander veelgebruikt artikel op het kantoor zijn de post-its. Deze zijn er in allerlei vormen, maten en kleuren. Het leuke is dat u ook deze geheel naar wens kunt laten bedrukken. Met een persoonlijke bedrukking maakt u echt indruk.

Benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is als zakelijk geschenk? Neem een kijkje in het assortiment kantoorartikelen of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

Terug naar boven