In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

4 onmisbare promotiegeschenken voor op de beurs

Een promotiegeschenk is een uitstekend middel, om het publiek kennis te laten maken met uw bedrijf. Promotiegeschenken leggen vaak een goede link met het bedrijf en zijn leuke goodies, die een blijvende herinnering achterlaten. Een goede plek om zulke geschenken uit te delen is natuurlijk op de beurs. Hier zijn namelijk veel mensen die geïnteresseerd zijn in uw branche. Wel is hierbij de vraag; welke geschenken kunt u op een beurs het best uitdelen? Om u hiermee te helpen, besteden wij in dit artikel aandacht aan vier zeer geschikte beurs promotiegeschenken die het goed doen als relatiegeschenk met logo.

1. USB stick TwistUSB stick bedrukken

Een uiterst geschikt promotieschenk is een USB stick. Wellicht klink dit in eerste instantie wat cliché, maar een USB-stick is voor veel ontvangers zeer nuttig. Tegelijkertijd is de USB-stick zeer klein qua formaat en heeft het een geheugen van maar liefst 4 GB. Hierdoor vergroot u de kans dat de ontvangers het geschenk bewaren en zo in aanraking blijven komen met uw bedrijf. Uiteraard moet de stick dan wel voorzien zijn van bedrukking.

2. MagneetMagneet bedrukken

Een ander leuk promotiegeschenk is een magneet. Het voordeel van dit geschenk is dat iedere ontvanger wel een plek weet voor dergelijke magneten. Bijvoorbeeld voor op de koelkast of het smartboard. Zo weet u zeker dat men veel in aanraking komt met uw geschenk en stijgt de gewaarwording van uw merk of bedrijf. Uiteraard geldt ook hierbij dat bedrukking van belang is.

IJskrabber bedrukken3. IJskrabber

Wilt u graag een nuttig en handig geschenk uitdelen? Dan is in deze periode van het jaar een ijskrabber hét promotiegeschenk. Zoals iedereen weet komt het in de winter regelmatig voor, dat de autoramen vol met ijs liggen. Biedt deze mensen de helpende hand! Deel dan ook deze ijskrabber, inclusief uw mooie logo, uit op de beurs. Zo zijn uw bezoekers weer voorzien en helpt u ze veilig de weg op.

4. MokMok bedrukken

Tijdens de koude wintermaanden is een goede kop koffie of thee meer dan welkom. Warme dranken moeten natuurlijk wel gedronken worden uit goede mok. Daarom is dit geschenk een leuke weggever voor op iedere beurs! De kleur van de mok kan gecombineerd worden met uw huisstijl, zodat het een goede link legt met uw bedrijf. Daarnaast is het een product voor dagelijks gebruik, waardoor het al snel door vele anderen wordt gezien. 

Bent u op zoek naar passende promotiegeschenken voor uw bedrijf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Voor meer informatie of vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder en zoeken samen met u naar een passend geschenk.

Terug naar boven