In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

4 tips voor het schenken van een paraplu als relatiegeschenk

De zomerzon wordt langzaamaan ingeruild voor wisselvalige weersomstandigheden. Een paraplu is dan geen overbodige luxe. De paraplu’s zijn ideaal om in te zetten als relatiegeschenk: ze leveren uw bedrijf niet alleen extra naamsbekendheid op maar ze zijn ook nog eens goed bruikbaar voor de ontvanger. In dit artikel hebben wij 4 handige tips en ideeën voor u onder elkaar gezet.

1. Bedrukken met een bedrijfslogoParaplu bedrukken

Voor iedere bedrijf of organisatie is het mogelijk een paraplu te laten bedrukken. Hierdoor wordt de paraplu een perfect promotiemiddel om uit te delen. Elke keer wanneer de bedrukte paraplu gebruikt wordt, zal uw bedrijf in de spotlight komen. De makkelijkste manier waarop u dit kunt doen, is door de paraplu’s met logo te laten bedrukken. Om de paraplu extra op te laten vallen wordt het aangeraden om voor paraplu’s met een aantrekkelijke, opvallende kleur te kiezen. Wanneer u liever voor een zakelijke uitstraling gaat kunt u het beste kiezen voor een neutrale kleur, zoals grijs, blauw of wit.

2. Paraplu met tekst of quote

Naast het logo is het ook een leuk idee om de paraplu te laten bedrukken met een originele tekst. Het beste voor uw eigen naamsbekendheid is om te kiezen voor een opdruk van uw bedrijfsnaam en uw pay-off. Dit zorgt ook weer voor herkenbaarheid bij uw doelgroep. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een herkenbare quote, dat uw doelgroep aanspreekt. Wanneer u dit combineert met uw bedrijfslogo is het een perfect bedrijfsgeschenk.

Wanneer u een paraplu wilt laten bedrukken voor kinderen kunt u er ook voor kiezen om een leuk versje op de paraplu te drukken. Wij hebben om u op weg te helpen alvast een vrolijk versje voor u uitgekozen:

Het regent, het regent,
Iedereen wordt nat.
De druppels vallen op mijn paraplu,
Spat, spat spat!

Paraple Reverse bedrukken3. Praktisch in vele vormen

Naast de bedrukking is ook de keuze van de paraplu een belangrijk aspect om op de te letten. Iedere paraplu heeft unieke eigenschappen die op ieders eigen manier weer praktisch zijn. Wanneer een paraplu vooral praktisch moet zijn bij iedere weersomstandigheid, zo ook hevige stormen, dan wordt aangeraden om te kiezen voor een stormparaplu.

Wanneer een paraplu vooral makkelijk moet zijn om mee te nemen, dan raden wij een opvouwbare paraplu aan. Deze paraplu’s zijn in te klappen tot een compact formaat, waardoor u deze ook gemakkelijk in de tas kunt stoppen.

Tip: de paraplu Reverse is een waar designers item die na het inklappen staand op de grond neer kunt leggen en alle overtollige waterdruppels er zo gemakkelijk vanaf kunnen glijden.

4. Creativiteit

Omdat de paraplu’s een vrij groot drukvlak hebben kunt u qua bedrukking alle kanten op. Wanneer u bijvoorbeeld een kinderparaplu cadeau wilt geven, dan kunt u kiezen voor een witte paraplu en kunt u deze laten bedrukken met een kleurplaat. De paraplu’s kunt u samen met een doosje stiften schenken aan uw relaties. Zo kunnen de kinderen de kleurplaat op de paraplu zelf inkleuren. Dit relatiegeschenk zal gegarandeerd in de smaak vallen bij de doelgroep.

Ook is het mogelijk om een ‘verhaal’ op de paraplu te drukken door deze rondom over alle panelen te laten bedrukken. Een leuke manier om storytelling terug te laten komen op uw relatiegeschenk.

Heeft u een vraag of wenst u persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Terug naar boven