In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

5 geschenken waar kinderen zielsgelukkig van worden

Wanneer u een evenement of activiteit organiseert voor kinderen kan dat best lastig zijn. Want hoe houdt u de kinderen tevreden en enthousiast? Spanning en sensatie doen het doorgaans erg goed maar helaas is dit niet altijd mogelijk. Gelukkig zijn er genoeg andere manieren om de kinderen tevreden te stellen. Denk bijvoorbeeld aan een aantrekkelijk geschenk of leuke goodies! Maar waarop dient u bij kindergeschenken op te letten? In dit artikel helpen wij u graag een eind op weg door vijf leuke kindergeschenken onder elkaar te zetten!

Snoep bedrukkenSnoepgoed

Nummer één op ons lijstje spreekt wellicht voor zich: snoepgoed! Kinderen zijn eenmaal gek op zoetigheid en door dit uit te delen, zult u een goede plek scoren bij de kinderen. De snoep zorgt voor een plezierige herinnering en heerlijke smaaksensatie. Zo zijn onze snoeprolletjes met mint- of fruitsmaak altijd een leuk geschenk om erbij te geven. De rolletjes zijn ideaal qua formaat en kunnen eenvoudig uitgedeeld worden.

Bellenblaas Magic BubbleBellenblaas bedrukken

De bellenblaas is een leuk geschenk waarmee de kinderen uren kunnen spelen. De kinderen kunnen zich hiermee zowel alleen als samen met anderen vermaken. Ideaal als weggever op bijvoorbeeld de open dag van een basisschool. Deze bellenblaas heeft een inhoud van ca. 55 ml en kan bedrukt worden met uw bedrijfsnaam en/of logo. Goed om te weten: de bellenblaas is niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.

Spaarvarken Muzzle

Spaarvarken bedrukken

Een spaarvarken is wellicht niet het eerste geschenk waaraan u denkt maar zeker niet minder leuk. Naast de humoristische vorm welke het varken heeft, is het tevens een enorm verantwoord cadeau! Met een spaarpot leren kinderen namelijk het besef van geld kennen en motiveert u ze om te sparen. Niet alleen leuk voor het kind, maar ook voor de ouder! De spaarvarkens zijn verkrijgbaar in twee kleuren en kunnen zonder enige moeite worden geopend door de platte snuit eraf te draaien.

Kinderparaplu animalKinderparaplu bedrukken

Nu de winter nadert en het steeds vaker regent, is een geschenk in de vorm van een kinderparaplu absoluut geen slecht idee. De paraplu heeft een originele uitstraling en kindervriendelijke opening. Daarnaast is deze beschikbaar in de vorm van een kikker en hond. Verder is de paraplu voorzien van een kunststof handgreep inclusief polskoord. Niet geheel onbelangrijk: u kunt de kinderparaplu tevens voorzien van een mooie bedrukking naar keuze. Zo wordt het cadeau niet alleen leuk voor de kinderen maar ook voor de marketing van uw bedrijf.

Vindt u de zoektocht naar geschikte kindergeschenken toch best lastig? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder bij het zoeken naar een geschikt geschenk welke goed aansluit bij uw wensen!

Terug naar boven