In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

5 relatiegeschenken die het kerstdiner compleet maken

Als we het hebben over het kerstdiner, dan schiet merendeel van de mensen al in de stress. Voor veel huishoudens is het namelijk ieder jaar weer een flinke opgave – het bedenken en maken van een origineel en smakelijk diner.

Daarnaast wilt u natuurlijk dat de gasten zich volledig op hun gemak voelen en het diner als geweldig ervaren. Om uw zakelijke relaties te helpen bij de organisatie van het kerstdiner, benoemen wij in dit artikel zes handige relatiegeschenken. Stuk voor stuk geschenken die het kerstdiner compleet maken!

1. Vleesthermometervleesthermometer bedrukken

Veel hoofdgerechten van een kerstdiner, bestaan vaak uit wild of gevogelte. Deze gerechten vragen natuurlijk om een perfecte bereiding. Hierbij zijn nauwkeurige kooktechnieken, juiste temperaturen en tijden van groot belang. Hiervoor is een vleesthermometer dé oplossing. De temperatuur van het vlees kan hiermee worden gecontroleerd. Zo kunt u het gerecht op het juiste moment serveren en bent u verzekerd van het allerbeste resultaat!

2. Overwant

Een goed initiatief als kerstgerecht, is een heerlijk warm gerecht uit de oven. Wel is het hierbij altijd de kunst om uzelf niet te verbranden aan de schaal of oven. In dit soort situaties zijn ovenwanten de redding! Hiermee beschermt u uw handen en kunt u gerust een hete ovenschaal beetpakken. De handschoenen zijn beschikbaar in diverse vrolijke kleuren en hierdoor ideaal om te geven.

Tip: combineer de ovenwant ook met een bedrukt keukenschot voor een compleet geschenk.

3. Snijplankenset Trendysnijplankenset trendy

Uitgebreide kerstdiners vereisen natuurlijk de nodige voorbereiding. Voor al het hak- en snijwerk is de snijplankset ‘Trendy’ een handig en praktisch geschenk. De set bestaat uit een opbergstandaard, één bamboe snijplank en vier snijplanken met ieder een eigen label (vlees, kip, vis en groente). Ofwel, een onmisbaar hulpmiddel tijdens de kerstdagen!

4. IJsschep

Iedere (hobby)kok kent het belang van de opmaak van gerechten. Zo heeft u bijvoorbeeld bij de opmaak van desserts de juiste materialen nodig. Eén van deze materialen is de ijsschep. Met deze schep kunt u eenvoudig perfecte ronde bolletjes maken. Zo bent u verzekerd van een mooi dessert met strakke ijsbolletjes. De ijsschep heeft een voorgevormde greep voor meer grip en is beschikbaar in twee verschillende kleuren!

5. Wijn- en champagnesetwijn en champagneset

Geen enkel kerstdiner is compleet zonder wijn of champagne! Om morsen te voorkomen en het schenken te vergemakkelijken, biedt onze wijn en champagne set de uitkomst. Deze set bestaat uit een schenktuit en champagnestop. Zo kunt u dranken veilig inschenken en de fles hygiënisch afsluiten.

Bent u op zoek naar andere relatiegeschenken voor uw partners? Bekijk dan ons assortiment op onze website of blader door speciaal geselecteerde eindejaarsgeschenken. Voor meer vragen, advies of andere informatie kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

Terug naar boven