In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

5 relatiegeschenken trends voor 2015

Trends-2015-relatiegeschenken
Het einde van het jaar 2014 komt in zicht. Dit is het moment om trends voor het volgende jaar te verzamelen. Er vinden steeds nieuwe ontwikkelingen plaats en de relatiegeschenkenbranche is volop in beweging. Hier vindt u dé trends op gebied van relatiegeschenken in 2015. Met het volgen van deze trends is het resultaat binnen bereik.
 
1. Multifunctionele pennen
Het is geen geheim dat een bedrukte pen het meest succesvolle relatiegeschenk is. Uw pen met opdruk komt in ruim 7 verschillende handen terecht waardoor uw bereik wordt vergroot. In 2015 blijven pennen populair, alleen kiest men veel sneller voor een pen met diverse functies. Een koploper is bijvoorbeeld de balpen Sense. Dit is een vrolijke balpen met een stylusfunctie. Daarnaast zijn er nog meer multifunctionele pennen die trending zijn voor 2015. Denk bijvoorbeeld aan de pen met zaklamp en de pen met flesopener.

Trends-relatiegeschenken-2015


2. Natuurlijke elementen

Wij worden steeds bewuster van de wereld om ons heen, dit komt ook terug in de cadeaus die wij weggeven. In 2015 worden moderne en industriële producten gecombineerd met aardse elementen. Zoals de chocoladefondueset Cacao, waarbij glas wordt gecombineerd met een houten houder. Maar ook de houten pennen en de econotitieboekjes zijn opgebouwd uit natuurlijke elementen. Door de combinatie met natuurlijke elementen krijgen de artikelen een unieke uitstraling dat iedere relatie aanspreekt.

 

Relatiegeschenken-trends

3. Smart, smarter, smartest

De wereld om ons heen wordt steeds slimmer. De nieuwe technologische ontwikkelingen zorgen voor vooruitgang en helpen ons leven te vergemakkelijken. Van tablets tot smartphones, iedereen heeft er wel één. Het is dan ook geen verrassing dat smart gadgets de perfecte give-away is op beurzen, open dagen en evenementen in 2015.
 

4. Design en uitstraling

Alles draait in 2015 om design. De relatiegeschenken hebben het komende jaar dan ook een kunstzinnige uitstraling. De relatiegeschenken zijn niet meer ‘zomaar’ cadeaus, maar het zijn ware eye-catchers. De houten schatkisten hebben bijvoorbeeld een klassieke uitstralingen, wat zeker zal uit springen in de keuken of in huis. De Solar Tree heeft een moderne futuristische uitstraling die opvalt op kantoor. Met de kunstzinnige relatiegeschenken laat u zich altijd inspireren.

 

Trends-2015-geschenken

5. It’s all about colour

Last but not least: Opvallen. Dit kunt u doen door vrolijk gekleurde relatiegeschenken weg te geven. Met de praktische geschenken zoals gekleurde pennen en notitieboekjes valt u zeker op in de ‘grijze kantoren’. U kunt er ook voor kiezen om de relatiegeschenken in full-colour te laten bedrukken met uw logo en/of tekst. Een fotomok is dan ook een opvallend en leuk geschenk om weg te geven in 2015.

Terug naar boven