In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

5 succesvolle geschenken voor de lente

De lente is officieel van start gegaan. Helaas ging dit gepaard met een paar regenbuien en windstoten, maar het vooruitzicht ziet er goed uit. Daar wilt u als ondernemer uiteraard het beste uit halen. Wij zetten de vijf meest succesvolle relatiegeschenken voor de lente in één overzicht.

Citronella kaarsenKaars bedrukken

We hebben een redelijk zachte winter achter de rug. Sommige zien dit als een positieve verandering, maar het heeft ook een hoop nadelen. Zo hebben veel insecten de winter overleeft, waardoor ze zich in het voorjaar verder zullen vermenigvuldigen. De citronella kaarsen zijn dan geen overbodige luxe. De citronella kaarsen bevatten 3% citronella olie en houden muggen en andere insecten op afstand.

Waterfles bedrukkenWaterflessen

De waterflessen zijn eigenlijk het hele jaar door een succesvol geschenk om weg te geven, maar in de lente zullen ze veel sneller gebruikt worden door uw relaties. Zeker nu het drinken van water weer helemaal hip is. De waterflessen zijn er in vele design en kleuren waardoor u altijd een waterfles kunt uitkiezen die bij u past.

Tip: kies ook voor een waterfles met fruitfilter, waardoor uw relaties het drinkwater zelf een heerlijk smaakje kunnen geven.

Stappentellers

Het voorjaar is toch voor vele weer de tijd om buiten te gaan sporten. Wist u dat hardlopen één van de populairste sporten is? Met het schenken van een stappenteller kunt u uw relaties hierin ondersteunen. Dit zal zeker gewaardeerd worden door uw relaties.

Powerbank bedrukkenPowerbanks

Nu iedereen weer lekker naar buiten gaat zullen zij ook foto’s en video’s willen delen van het voorjaarszonnetje. Dit resulteert al snel in een lege telefoon. Met de powerbanks kunnen uw relaties de telefoon opladen waar en wanneer zij willen. De powerbank is hun redder in nood en dit zullen zij associëren met uw naam, wanneer u de powerbank bedrukt met uw logo.

Tip: u kunt ook kiezen voor een duurzame variant van de powerbank zoals de solar charger. Hiermee laadt u uw telefoon op door middel van zonne-energie.

T-shirtsT-shirt bedrukken

Ook uw promotieteams kunnen weer de straat op. In het lentezonnetje zullen uw relaties ook eerder bereid zijn om naar het verhaal van uw promotieteams te luisteren. Hier kunt u al slim op inspelen door vooraf uw naam en huisstijl naar voren te brengen. Dit kunt u o.a. doen door uw promotieteams te voorzien van bedrukte t-shirts. Deze kunt u laten bedrukken met uw logo, pay-off of een originele tekst dat aansluit bij uw actie.

Uiteraard zijn er nog talloze andere geschenken die u weg kunt geven in de lente. Deze variëren van vrolijk gekleurde pennen tot originele sportartikelen. Wat geeft u weg deze lente?

Terug naar boven