0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

5x relatiegeschenken om een groen planeet te stimuleren

Een groener planeet, daar staan wij toch allemaal achter. Als ondernemers doen wij er alles aan om zo verantwoord en groen mogelijk onze activiteiten uit te oefenen. Maar wist je dat je dit ook door kan trekken in je marketingmiddelen? Denk bijvoorbeeld niet meer alleen aan flyers of brochures, maar denk aan weggevertjes die niet alleen helpen bij het verspreiden van jouw boodschap, maar ook bij het vergroenen van de aarde. Wij geven je de vijf mooiste geschenken waarmee je dit kunt doen.

GrijperZaadzakjes bedrukken

Voorkomen is beter dan genezen, maar soms moeten we toch even bij het begin beginnen. Ons planeet wordt een stuk groener, wanneer wij ons afval netjes opruimen. De grijper kan hier een grote rol bij spelen. Het is een onmisbare gadget bij het schoonmaken van onze omgeving. Het maakt het schoonmaken niet alleen makkelijk, maar ook hygiënisch. Je kunt de grijper op verschillende manieren inzetten. Je kunt de grijper laten bedrukken en uitdelen bij een grote schoonmaakactie of je kan deze inzetten als extra geschenk bij een marketingactie gerelateerd aan ‘schoonmaken’

Zaadzakjes

Nadat alles schoon is kunnen we beginnen met het vergroenen. Met het weggeven van bedrukte zaadzakjes kan je dit stimuleren. De natuur is zeel veelzijdig, dus ook de keuze in zaadjes is reuze. Het aanbod varieert van bloem- tot kruidenzaadjes. Ook zijn de zakjes verkrijgbaar in verschillende formaten en kan je deze geheel naar wens in full colour laten bedrukken. Hierdoor kan je de bedrukte zaadzakjes compleet laten aansluiten bij jouw doelen.

Laat bijvoorbeeld een zaadzakje bedrukken met een leuke quote en geef deze weg als bedankje aan klanten. Of laat jouw contactgegevens op het zaadzakje bedrukken en gebruik deze als visitekaartje voor potentiële klanten en relaties. Je kunt zo creatief zijn als dat je zelf wilt!

KruidenpotjesGrowtree

Zaadzakjes zijn erg interessant voor de massa en voor postmailingen, maar wil je zaadjes juist weggeven als een geschenk, dan zijn de kruidenpotjes weer interessant. Deze hebben net iets meer body en zijn vaak ook nog voorzien van de juiste grond en een potje om het zaadje in te planten. Binnen no-time hebben jouw relaties een eigen kruidenplantje in huis.

Naast kruidenplantjes zijn de potjes ook verkrijgbaar met bloemzaadjes. Deze zijn niet alleen leuk voor thuis, maar fleuren ook het bureau op kantoor op. Hierdoor zijn de bloempotten met bloemzaadjes perfect om in te zetten als zakelijk geschenk.

Growtree

Naast kruiden en bloemen kunnen wij natuurlijk ook niet zonder bomen. Bomen geven ons zuurstof en dankzij dit natuurkundig proces kunnen zij de opwarming van de aarde tegengaan. Hierdoor is vergroening zo belangrijk voor onze toekomst. Dit unieke Growtree doosje is voorzien van pijnboomzaden (pinus nigra). Hiermee kan jij helemaal zelf, vanuit een zaadje, een boom laten groeien. Na één jaar heb je al een boompje van maarliefst 30 centimeter! Het is een leuk geschenk om weg te geven aan jong en oud.

Vogelhuisjes en insectenhotelsInsectenhotel

Naast de flora is ook de fauna belangrijk voor de vergroening van de aarde. De fauna kun je stimuleren op verschillende manieren, door bijvoorbeeld vetbollen in de tuin te hangen. Een andere mogelijkheid is door vogelhuisjes en insectenhotels in de tuin te plaatsen. Hiermee zorg je ervoor dat vogels en insecten zich kunnen huisvesten, zich veilig kunnen voelen en zelf kunnen voortplanten. Een mooi begin voor een groenere wereld.

De vogelhuisjes zijn uiteraard ook weer te bedrukken met jouw eigen logo en/of tekst waardoor het een mooi verlengstuk wordt van jouw merk. Hiermee laat jij zien dat jouw merk staat voor een groenere wereld.

Nog meer groen

Naast deze vijf groene geschenken zijn er nog veel meer geschenken waarmee je de flora en fauna op ons planeet kan stimuleren. Neem een kijkje bij onze groene relatiegeschenken of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

Terug naar boven