In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

5x unieke weggevertjes voor Dag van Leraar

Een leraar heeft één van de belangrijkste functies in onze maatschappij. Zij helpen leerlingen en studenten het beste uit zichzelf te halen, als leerschool richting de maatschappij. En toch is het één van de meest ondergewaardeerde beroepen. Daarom wordt op 5 oktober Dag van de Leraar gevierd. Een mooie dag waarop we de hardwerkende docenten extra in het zonnetje kunnen zetten. Hoe? Met deze 5 unieke weggevers natuurlijk.

Gepersonaliseerde waterfles met naam

Waardering tonen is persoonlijk. Iedere leraar verdient deze persoonlijke aandacht op Dan van de Leraar. Daarom is het extra leuk om ook een persoonlijk geschenk weg te geven. Laat daarom een relatiegeschenk personaliseren met naam. Kies bijvoorbeeld voor een bedrukte waterfles. Dit is een artikel die iedere leraar wel kan gebruiken tijdens het lesgeven.

Je kunt kiezen voor een kleurrijke digitale personalisering, maar je kunt ook kiezen voor een luxe gravering. De inscriptie van de naam is dan een extra leuk detail.

Ontspannen met groene vingers

Leraren besteden een groot deel van hun dag in de verschillende leslokalen. Het is daarom extra lekker als zij na het lesgeven lekker naar buiten kunnen en kunnen ontspannen. Een leuk kweeksetje is daarom een extra leuk geschenk om weg te geven. Je hebt groene relatiegeschenken in verschillende stijlen. Zo kun je kiezen voor Sprout, een potlood die na gebruik geplant kan worden en kan groeien tot een heerlijk kruidenplantje. Of kies één van de andere groene relatiegeschenken.

Genieten met Rituals

Na een dagje lesgeven kunnen leraren wel de nodige ontspanning gebruiken. Met Rituals kan je iedere leraar meenemen naar een ontspannen wereld. Van Marokkaans Hammam tot Japans Sakura.  Deze heerlijk geurende badgeschenken zijn ideaal om echt waardering te tonen voor de inzet die leraren iedere dag weer opnieuw tonen.

Bli(j)k van waardering

Verras je leraren ook eens met een heerlijk lekkernij. Hierbij weet je zeker dat je een relatiegeschenk hebt dat in de smaak valt. Het leuke aan het blikje snoep is, dat je deze in full colour en geheel naar wens kunt laten bedrukken. Hiermee wordt het een persoonlijk geschenk voor de leraren, waar zij nog lang van kunnen genieten.

Een tas met unieke opdruk

Toch liever een praktisch geschenk cadeau geven? Wat dacht je dan van een bedrukte tas. De tas is ideaal om al het lesmateriaal in mee te nemen en wanneer je deze met logo laat bedrukken is het gelijk een professioneel verlengstuk van jouw school. Daar zal je jouw docenten zeker mee verrassen.

Ga jij jouw leraren ook verrassen op Dag van de Leraar? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

Terug naar boven