In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

6 onmisbare smartphone gadgets voor onderweg

Smartwallet bedrukkenUitstapjes, vakanties, zakenreizen, het maakt niet uit waar u naar toe gaat zolang u maar ‘online’ bent. Smartphone gadgets zijn praktische geschenken die ervoor zorgen dat u altijd online kunt blijven. Een leuk geschenk voor iedere doelgroep en te personaliseren met uw eigen logo en/of tekst. Wij zetten speciaal voor u de zes meest gewilde smartphone gadgets op een rijtje.

1. De powerbank

De absolute nummer 1 van onmisbare gadgets is de powerbank. Een compacte batterij waarmee u altijd en overal uw smartphone of tablet kan opladen. De powerbank is er in verschillende stijlen. De powerbank Basic is een ware promotietopper, maar de slanke powerbank Slim is ook een opvallend geschenk om weg te geven.

Tip: Lees ook onze blogbericht ‘Richtlijnen en tips voor het vinden van de juiste powerbank.’ Hierin legde wij uit waar u op moet letten bij de aanschaf van een powerbank.

2. Car charger

De Car charger is ideaal voor onderweg. Deze steekt u eenvoudig in de aanstekeraansluiting. Wij hebben ook Duo Car Chargers in het assortiment. Zo hoeft u niet te ruziën wie zijn telefoon gaat opladen, maar kunt u er twee tegelijker tijd opladen. Dat is pas efficiëntie voor onderweg.

Telefoonhouder bedrukken3. Telefoonhouder

De telefoonhouder is verkrijgbaar in vele varianten en is geschikt voor verschillende smartphone. Zo kunt u uw smartphone gebruiken als navigatie, muziekinstalatie of voor handsfree bellen. De telefoonhouder is gemakkelijk te bevestigen. Bovendien heeft u altijd uw handen op het stuur zodat u veilig op reis kunt.

4. Cable Winder

Oordopjes zijn onmisbaar als u op reis gaat. Vaak worden deze pas op het laatste moment in de koffer of tas gegooid. Eenmaal op bestemming aangekomen zit u weer tijd te verdoen omdat u de kabels uit elkaar moet halen. De Cable Winder is een compacte gadget. Hier kunt u gemakkelijk uw oordopjes omheen draaien en kunt u op bestemming direct genieten van uw favoriete muziek. De Cable Winder is vooral geliefd bij jongeren.

5. Solar charger

Solar charger bedrukkenVooral tijdens zonvakanties is de solar charger een onmisbare gadget. De solar charger is een variant op de powerbank waarbij u uw smartphone of tablet oplaad d.m.v. zonne-energie. De solar chargers zijn verkrijgbaar in diverse varianten. 

6. Smartwallet en telefoonhoesjes

Telefoons en sleutels gaan altijd mee tijdens een korte uitstapje. Vaak worden andere belangrijke zaken, zoals een ID of een rijbewijs vergeten. Gelukkig zijn hier ook handige gadgets voor. 

In het assortiment telefoonaccessoires vindt u nog meer smartphone gadgets, welke zeer geschikt zijn voor op vakantie. Neem ook een kijkje op Pinterest voor nog meer inspiratie of bekijk meer goedkope gadgets.
 

Terug naar boven