In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

7 keer creatief tekenen voor jong en oud

Kleurpotloden bedrukkenDe dagen worden korter, waardoor we steeds vaker tijd binnenhuis doorbrengen. Het moment om extra tijd te besteden aan een leuke hobby. Tekenen is al jarenlang een populaire hobby voor jong en oud. Wij zetten zeven leuke geschenken op rijtje om extra creatief bezig te zijn tijdens het nazomeren.

Kleurpotloden

Vanzelfsprekend, mogen kleurpotloden niet aan dit lijstje ontbreken. Kleurpotloden zijn er in allerlei varianten. Zo heeft u de keuze uit promotionele uitvoeringen, waarbij de sets variëren van tekenkokers met zes kleurpotloden tot tekensets met maar liefst 12 verschillende kleurtjes.

Daarnaast kunt u ook kiezen voor een kleurpotloden van professionele kwaliteit. Deze kleurpotloden geven met de kleinste druk al de mooiste kleuren af. Perfect voor de fanatieke tekenaars!

Waskrijtjes

Waskrijtjes zijn niet één van de populairste tekenartikelen, maar kunnen wel de mooiste effecten opleveren bij het inkleuren. Met wasco krijtjes bent u bovendien altijd verzekerd van uitgesproken kleuren. Wasco is ook erg leuk om te gebruiken op gekleurd papier.

Tip: Maak een tekening met wasco krijtje en verf hier overheen voor een uniek effect.

Tekenset bedrukkenVolledige tekensets

Naast de kleurpotloden en waskrijtjes, is het ook leuk om uw relaties te verrassen met een complete tekenset. Deze tekensets zijn o.a. uitgerust met kleurpotloden, stiften, waskrijtjes en verf. De tekensets zijn vooral handig als u met een grote groep gaat kleuren. Bijvoorbeeld op basisscholen of tijdens een creatieve cursus of workshop.

Kleurboeken

Wat is tekenen nou zonder kleurboek? Kleurboeken zijn er voor alle leeftijden. Zelfs voor volwassenen. Het kleurboek voor volwassenen zit vol leuke designs en mandala’s. Ook voor kinderen kunt u kiezen voor diverse kleurboeken, bijvoorbeeld met het thema boerderij of een intensieve punt-naar-punt kleurboek.

Tip: wissel tijdens het kleuren af van tekenmateriaal, zoals potloden, wasco en stiften, voor een extra leuk effect.

Tekenmok

Tekenen gaat veel verder dan alleen een A4’tje of een kleurboek. De tekenmok is extra leuk voor kinderen en brengt tekenen naar een heel nieuw niveau. De tekenmok is voorzien van drie verschillende tekeningetjes, waardoor er steeds afgewisseld kan worden. Bent u een beetje creatief? Dan kunt u zelf papier uitsnijden op dit formaat en oneindig veel tekeningen maken.

StoepkrijtStoepkrijt

En mok en een kleurboek alsnog te klein? Met stoepkrijt kunt u hele straten vol tekenen met de mooiste tekeningen. Vooral bij kinderen is dit een populair geschenk. Geef de stoepkrijt bijvoorbeeld weg op scholen en laat alle leerlingen een eigen afdruk maken op het schoolplein. Hierdoor werkt u niet alleen aan hun creativiteit, maar ook samenhorigheid.

Praktische tekenaccessoires

Kleurpotloden, wasco, kleurboeken, het lijkt erop dat we alles hebben gehad. Maar de vergeten tekenaccessoires, zoals een gum, puntenslijper etc.  mogen niet aan het lijstje ontbreken. Om alle kleurtjes etc. samen te brengen mag een etui niet ontbreken. Het etui is een zeer welkom geschenk, zeker als deze gepersonaliseerd wordt met uw logo en/of tekst.

Creatief tekenen is een leuke bezigheid voor iedere doelgroep. De mogelijkheden met tekenaccessoires zijn eindeloos. Gaat u deze herfst ook creatief aan de slag met tekenen en kleuren?

Terug naar boven