0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:00
0344 - 640 200

Aanstekers kopen & laten bedrukken


Dit artikel gaat over het kopen en het laten bedrukken van aanstekers. Hoewel het een makkelijke keuze lijkt, blijkt het in de realiteit toch nog vaak lastig te zijn om een keuze te maken. Bij Van Helden Relatiegeschenken kunt u meer dan 30 verschillende aanstekers kopen en laten bedrukken. Als u interesse heeft in (bedrukte) aanstekers, dan is dit artikel echt iets voor u.

Zoals hiervoor al is gezegd, kunt u bij Van Helden Relatiegeschenken veel verschillende soorten aanstekers kopenen laten bedrukken. U kunt aanstekers gebruiken als relatiegeschenk voor o.a. uw klanten maar u kunt bedrukte aanstekers ook erg goed in zetten als promotiemiddel. Een aansteker wordt, over het algemeen, namelijk veel gebruikt en gaat vaak door vele verschillende handen.Aanstekers-kopen-bedrukken

De top 5 aanstekers van 2014
Laten we beginnen met de top 5 aanstekers van dit jaar. De aanstekers die, tot nu toe, het beste verkopen in 2014 kunt u hieronder vinden.

1.

De 5 goedkoopste aanstekers
Als uw budget beperkt is, dan wilt u waarschijnlijk goedkope maar toch kwalitatief goede aanstekers kopen. Het bedrukken van aanstekersin 1 kleur op 1 zijde is, in de meeste gevallen, bij Van Helden Relatiegeschenken bovendien gratis. Zo scoort u super goedkoop aanstekers van een goede kwaliteit, die ook nog eens bedrukt zijn met uw logo en/of tekst. De vijf goedkoopste aanstekers vindt u hieronder.

1. Unilite aansteker Juicy

3. Unilite aansteker Trance
5. Unilite aansteker/flesopener, een aansteker en flesopener in één. Bij deze aanstekers is HSL levering mogelijk, dit betekent dat de aanstekers binnen 4 werkdagen na het ontvangen van de drukproef al verzendklaar zijn.

Een andere unieke aansteker is de Unilite M3L aansteker
. Bij deze aansteker kunt u bij een afname van minimaal 1000 stuks kiezen uit leuke cadeaus. Zo kunt u onder andere kiezen uit een mountainbike fiets, een tablet en een telefoon. Het is niet voor niets de best verkopende aansteker van dit jaar!

 


Als u graag alle 31 aansteker in één overzicht wilt zien, kunt u een kijkje nemen op onze speciale aansteker pagina. Hier kunt u zelf zien welke aanstekers u kunt kopen en laten bedrukken bij Van Helden Relatiegeschenken.
 
TIP! Heeft u een vraag en/of een opmerking? U kunt ze hieronder plaatsen of contact met ons opnemen via onze contactpagina.

 

Terug naar boven