In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Bellen met een agenda

De nieuwe collectie Agenda's en Kalenders is er weer en velen hebben de brochure al op de mat ontvangen.

 

De afgelopen week hebben we wederom onze agendamailing rondgestuurd. En voor het eerst in het bestaan van Van Helden Relatiegeschenken heb ik getwijfeld of we dat moesten doen. Immers, de opkomst van mobiele agenda's heeft de verkoop van de papieren agenda doen verbleken. En waarom? Het heeft vast met de ontwikkeling te maken. Een zakagenda synchroniseert wel lastig met outlook. Bovendien kunnen collega's of secretaresses ook niet op afstand snuffelen in uw persoonlijke bladeragenda.

 

En toch zijn wij zo overtuigd van het feit dat Van Helden Relatiegeschenken nog volop 'normale' agenda's gaat verkopen. Omdat - om een wijs voetbalgoeroe maar te citeren - "ieder voordeel heb zijn nadeel". De uitstraling van een authentieke lederen agenda wint natuurlijk altijd van een stuk plastic met techniek. Het gemak waarmee je een omslagkalender raadpleegt, wint het verreweg van het bladeren in een schermpje van 3 x 3 cm.
Een maandskalender kan worden voorzien van eigen fotografie. Leuk als decoratie maar vooral erg nuttig ook. Een telefoon ophangen aan de wand geeft nu eenmaal een minder fraaie uitstraling.

Kortom: de tijd dat wij geen originele kalenders meer in ons assortiment zullen hebben, zal nog wel even duren. De smartphones hebben veel voordelen. Maar het allergrootste voordeel van kalenders is toch nog steeds dat u ze kunt bedrukken met uw eigen logo of eigen tekst. Het is leuk om weg te geven en aardig om te krijgen. Nadeel is inderdaad wel, dat u met onze kalenders niet kunt bellen. Daar zijn we naarstig naar op zoek. We houden u op de hoogte!

Wenst u meer informatie over agenda's en kalenders? Ga dan naar Vanhelden.nl/agenda of Vanhelden.nl/kalender naar onze contactpagina en mail ons uw vraag of opmerking.
Terug naar boven