0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Ben jij al duurzaam bezig? Wij geven 3 tips voor een beter milieu

Duurzaam ondernemen is geen vak apart meer, maar onderdeel van het algemene ondernemerschap. Haal jij ook al alles uit de kast voor het stimuleren van een duurzame wereld? Wij geven je tips hoe je met behulp van relatiegeschenken en promotieartikelen de duurzame boodschap kunt verspreiden en een schoner milieu kunt stimuleren. Lees snel verder en laat je inspireren.

Duurzame vervangersRVS rietjes

De afgelopen jaren worden steeds meer artikelen vervangen door duurzame alternatieven. Zo maken de plastic rietjes langzaamaan al ruimte voor herbruikbare bamboe of RVS rietjes en zijn de plastic tasjes al zo goed als uit het straatbeeld verdwenen.

Ook als ondernemer kan jij hier een bijdrage aan leveren. Zie jij bijvoorbeeld ook het belang van relatiegeschenken en wil jij ook een duurzame boodschap verspreiden? Dan kan je in plaats van een standaard lanyard bijvoorbeeld kiezen voor een RPET of bamboevezel lanyard. Deze zijn vervaardigd uit duurzame materialen, waar er bij de ontwikkeling van het product extra aandacht is geweest voor de impact op het milieu. Daar kan je als ondernemers 100% achter staan.

Stimuleer een groenere wereld

Een andere manier om je in te zetten voor duurzaamheid, is door een bijdrage te leveren aan een groenere wereld. Zeker met de snelle opwarming van de aarde is vergroening nodig. Met relatiegeschenken kun je jouw doelgroep direct activeren om actie te ondernemen. Denk hierbij aan geschenken met bloemzaadjes. Dat kunnen eenvoudige zaadzakjes zijn die all-over bedrukt kunnen worden. Hiermee kunnen zij direct zorgen voor een groenere planeet en daar hebben ze o.a. jou als duurzaam ondernemer aan te danken.

Daarnaast kun je ook kiezen voor gebruiksartikelen, zoals notitieboekjes, waarbij de bloemzaadjes geïntegreerd zitten in het papier. Hiermee blijft jouw logo langer in beeld, hebben jouw relaties er lang plezier van en stimuleer je de vergroening van onze planeet.

Verspreid de boodschapBloem envelop bedrukken

Een relatiegeschenk is perfect om de aandacht te trekken voor dit onderwerp. Daarnaast zijn het perfecte middelen om de boodschap verder te verspreiden. Je kunt dit op verschillende manieren doen. Je kunt de boodschap verspreiden door deze op diverse artikelen te laten bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan het bedrukken van katoenen tasjes met een leuke en activerende quote.

Ook is het mogelijk om artikelen met een achterliggende boodschap cadeau te geven. Hiermee zet je mensen aan het denken over het milieu en maatschappij waar we in leven en wordt de impact van jouw relatiegeschenk nog groter. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geschenken, zoals Dopper of Correctbook. Hiermee steun je mens en milieu!

Alles voor een duurzame wereld

Wil je je ook op een duurzame manier inzetten voor jouw bedrijf? Wij hopen je met bovenstaande tips op weg te helpen. Voor meer inspiratie kun je een kijkje nemen bij al onze duurzame relatiegeschenken of contact met ons opnemen voor een persoonlijk advies op maat.

Terug naar boven