In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

De 3 meest rustgevende relatiegeschenken op een rij

De orde van de dag kan af en toe best stressvol en hectisch zijn. Er moet gewerkt worden, wil er geld in het laatje komen. Daarnaast moet er ook een huishouden worden gerund, gesport en een sociaal leven worden onderhouden. Mensen komen hierdoor steeds minder vaak toe aan quality time voor zichzelf. Want hoe vaak kiest u voor een ontspanmomentje zonder uw telefoon? Veel mensen komen hier niet aan toe of gunnen zichzelf dit belangrijke moment niet. Het is namelijk heel waardevol en een goede investering om me-time te reserveren. Zo kunt u even tot uzelf komen en uw hoofd helemaal leegmaken. Om tijd voor uzelf te stimuleren zetten wij de drie meest rustgevende relatiegeschenken op een rij!

1. Ritualspakket Hammam smallRitualpakket bedrukken

U kent ze ongetwijfeld: oosterse hammam badhuizen. Deze staan bekend om het bieden van ontspanning en worden zeer gewaardeerd door Nederlandse toeristen op vakantie. Daarom is Ritualspakket Hammam small een uitstekend relatiegeschenk waarmee men tot rust kan komen op een oosterse manier, maar dan gewoon thuis! Het pakketje is voorzien van een douchegel, douchelotion, body scrub en bodylotion. De geur van eucalyptus laat u helemaal tot rust komen in uw eigen thuis hammam. 

Geurkaars bedrukken2. Geurkaars Glow

Rust en gezelligheid in huis draagt bij aan rust in het hoofd en ontspanning. Om te beginnen is het belangrijk om een rustig en opgeruimd huis te hebben. Daarnaast kunt u zorgen voor extra sfeer in huis met behulp van een heerlijke geurkaars. Geurkaars Glow is in dit geval een geschikt en origineel relatiegeschenk. De kaars is leverbaar in de geuren vanille, kaneel en koffie. De kaars zit in een blik die is omwikkeld met touw. Is de kaars dan ook eenmaal opgebrand? Dan houdt u er een handig opbergblikje aan over!

3. Wellness set Waffle

Soms is het heerlijk om een spa dagje thuis te doen. Lekker lang in bad met een maskertje, tijdschrift lezen en daarna heerlijk met een kop thee op de bank liggen. Wellness set Waffle past perfect bij deze dag. De set is voorzien van een handdoekje, badjas en badslippers die allemaal zijn gemaakt van zachte microfiber. Met deze producten haalt u de sauna gewoon in huis en is reizen naar een spa of wellness niet meer nodig!

Bent u op zoek naar nog meer originele en luxe relatiegeschenken? Bekijk dan online het aanbod van Van Helden Relatiegeschenken om inspiratie op te doen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder!

Terug naar boven