In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Dé 5 populairste tassen om te bedrukken

Er is geen beurs, open dag of ander evenement waar er geen bedrukte tas weggegeven worden. Al jaren is dit een populair promotiemiddel om weg te geven. De eenvoudige draagtas heeft in de afgelopen jaren vele varianten bij gekregen en de tassen zijn tegenwoordig te leveren in allerlei designs, maten en kleuren. Wij zetten speciaal voor u de vijf populairste tassen van dit moment op een rijtje.

Katoenen draagtassenKatoenen tas bedrukken

De eenvoudige draagtas bedrukt met logo is nog steeds één van de populairste weggevers. De draagtas is verkrijgbaar in verschillende varianten, maar de katoenen draagtas is toch de meest gekozen variant. De immense populariteit heeft de katoenen tas vooral te danken aan het verbod op gratis plastic tasjes. Veel detailhandelaren hebben op dat moment gekozen voor deze duurzame en stijlvolle variant dat lang mee gaat.

Papieren tas Papieren tassen

Ook de papieren tas heeft zijn populariteit te danken aan het verbod. Dit duurzame alternatief is vooral in de retail een duurzame uitkomst. Voor slechts een fractie van kosten kan dit gepersonaliseerde papieren tasje al weggegeven worden. Bovendien kan het tasje gemakkelijk recycled worden en draagt u met het aanschaf van dit tasje bij aan een betere wereld.

Non woven rugzakRugzak bedrukken

Met de non woven rugzak zit u altijd goed. Vooral bij de jongere doelgroep is dit een populair relatiegeschenk. De non woven rugzak wordt vaak bedrukt met schoollogo en wordt weggegeven tijdens schoolreisjes en open dagen. Dankzij dit veelgebruikte rugzakje komt het schoollogo veelvuldig in beeld en wordt de naamsbekendheid van de school verhoogd.

Tip: de non woven rugzak is ook zeer geschikt om van te voren te vullen met flyers en brochures en uit te delen op beurzen, open dagen en informatieavonden.

Opvouwbare boodschappentas bedrukkenOpvouwbare boodschappentas

In iedere supermarktketen wordt er wel een big shopper weggegeven. Dit praktische hulpmiddel komt ook altijd als geroepen. De tas is erg stevig en kan keer op keer opnieuw gebruikt worden. Helaas is de tas groot en moeilijk mee te nemen. Een opvouwbare tas kan daar verandering in maken. De opvouwbare boodschappentas heeft zijn populariteit voornamelijk gewonnen vanwege zijn praktische functionaliteit en het compacte formaat. Deze grote draagtassen zijn eenvoudig op te vouwen tot een klein formaat en kunnen daardoor gemakkelijk meegenomen worden in de handtas.

Koeltas sixpack non-wovenKoeltas bedrukken

Een koeltas wordt misschien niet zo snel in dit rijtje verwacht, maar de koeltas sixpack non-woven heeft zijn plaatsje in de lijst verdiend. Het compacte koeltasje is een populaire weggever en een veelgebruikt artikel. Bij ieder uitstapje wordt de koeltas gebruikt en wanneer u de tas heeft laten bedrukken met uw logo en/of tekst profiteert u zelf ook van een verhogende naamsbekendheid.

Benieuwd naar alle tassen? Bekijk dan het volledige overzicht tassen en laat u verrassen door de diversiteit. Bij vragen of voor een persoonlijk advies op maat kunt u altijd contact met ons opnemen.

Terug naar boven