In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

De bureauklok Moon, leuk voor bij de zomertijd

Bureauklok-bedrukkenVanaf aankomende zondag, 30 maart, begint de zomertijd weer. De tijd gaat om 2 uur in de nacht een uur vooruit. In plaats van 2 uur is het dan dus 3 uur. Dit betekent een uur minder slaap maar ook een uur eerder licht.


Wist u dat Duitsland ,tijdens de Eerste Wereld oorlog, de zomertijd ingevoerd heeft? De voornaamste reden hiervoor was om het gebruik van steenkool te verminderen. Met een uur eerder licht hoefden de mensen namelijk minder steenkool te gebruiken. Steenkool was hard nodig voor de oorlog en dit was dus een goede oplossing voor Duitsland.

Veel mensen blijken veel last te hebben van de verandering van het dag- en nachtritme en zien erg tegen de tijdsverandering op. Andere mensen vinden het juist heerlijk omdat ze een uur langer van de zon kunnen genieten. Zo kan men na het avondeten sporten, tuinieren en andere hobby’s uitvoeren terwijl het nog licht is.

Bent u nog op zoek naar een relatiegeschenk dat inspeelt op de zomertijd? Binnen ons speciale rubriek ‘Tijd & Waarneming’ vindt u veel relevante relatiegeschenken. Zo kunt u denken aan de bureauklok Moon. Deze bureauklok geeft uw relaties tijdsbesef en kan tevens fungeren als wekker. Daarnaast heeft de bureauklok Moon
een kalender met een weekoverzicht en kan de temperatuur erop worden weergegeven.

Bij Van Helden Relatiegeschenkenkunt de bureauklok Moon bedrukken met uw reclametekst en/of logo boven het display. Mensen kijken over het algemeen vaak naar de tijd. Uw reclametekst en/of logo zal dus erg opvallen met een bedrukking boven het display. Zorg ervoor dat uw relaties u niet vergeten met de bureauklok Moon. Met de bureauklok Moon zorgt u ervoor dat het spreekwoord ‘Hij heeft een naam die klinkt als een klok’ ook voor u gaat gelden.

TIP! Heeft u een vraag en/of een opmerking? U kunt ze hieronder plaatsen of contact met ons opnemen via onze contactpagina.
 

Terug naar boven