In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

‘De dag van de Verpleging’: geef deze zorgzame geschenken

Op vrijdag 12 mei 2017 is het weer zo ver: ‘De dag van de Verpleging’. Op deze dag worden in Nederland, en ook daar buiten, de hardwerkende mensen in de zorg in het zonnetje gezet. Deze dag is tevens de verjaardag van Florence Nightingale; de meest beroemde Britse verpleegkundige uit de geschiedenis. In veel zorginstellingen worden er op ‘De dag van de Verpleging’ kleine of grote activiteiten georganiseerd. Dit alles om stil te staan bij het harde werk dat zorgverleners elke dag weer verrichten. Deze dag kan uiteraard ook gevierd worden met een passend relatiegeschenk. Lees dit artikel voor de meest geschikte relatiegeschenken voor ‘De dag van de Verpleging’.

Toilettas JourneyToilettas bedrukken

Welk geschenk is nu passender voor ‘De dag van de Verpleging’ dan een toilettas voor al uw verzorgingsartikelen? De Toilettas Journey is ontzettend handig voor onderweg, u kunt er al uw nodige spullen in kwijt. Het tasje heeft twee verschillende ritsvakken, waardoor artikelen goed geordend kunnen worden. Deze toilettas bedrukken met tekst of logo is ook mogelijk. Zo geeft u de toilettas een persoonlijk touch. Daarbij is het ook heel leuk om de toilettas met bedrukte handdoek te combineren voor een extra luxe gevoel.

Geurkaars GlowGeurkaars bedrukken

Werken in de zorg is hard werken, heel hard werken. Daarom is het belangrijk om één keer per jaar deze dappere mensen te bedanken; of dit nu in vorm is van een leuke dag of een relatiegeschenk. Geurkaars Glow is een passend presentje voor ‘De dag van de Verpleging’. Naast het harde werken verdienen zorgverleners af en toe ook een oplaadmomentje. Dat kan eenvoudig met deze heerlijke geurkaars, een kop thee en een goed boek. Ontspanning gegarandeerd!

Mok EnjoyMok bedrukken

Wat is het heerlijk om ’s avonds na het werk of in het weekend lekker op de bank te kunnen ploffen met een kop koffie of thee. Voor veel mensen is dit kleine momentje een hoogtepunt en rustmoment van de dag. Daarom is Mok Enjoy een uitgesproken relatiegeschenk om te geven tijdens ‘De dag van de Verpleging’. De mok is wit aan de buitenkant en heeft een gekleurde binnenzijde, waarbij keuze is uit zes tinten. Kies dus voor een kleur die aansluit bij uw huisstijl. Ook zit er een handig lepeltje bij die in het oor van de mok bewaard kan worden. Wilt u een logo of leuke tekst op het cadeau? Geen probleem, bij ons kunt u de mok laten bedrukken.

Bent u op zoek naar andere originele relatiegeschenken? Bekijk dan ons online aanbod. Hier kunt u kiezen uit verschillende artikelen, welke wellicht meer aansluiten bij uw wensen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag verder!

Terug naar boven