0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:00
0344 - 640 200

De Deltaclip. Een milieuvriendelijk relatiegeschenk

De Deltaclip is een geheel nieuw product met een uniek design. Het relatiegeschenk staat beter bekend als de papieren paperclip en is op vele vlakken beter dan de metalen paperclip. Het is niet voor niets dat Deltaclip de winnaar is van de Pro Carton ECMA Award en de Paper Show ECO Award.

De Deltaclip is een papieren paperclip dat papieren bindt. Nietjes en papierclips zijn verleden tijd met deze milieuvriendelijke oplossing. Dat het relatiegeschenkmilieuvriendelijker is dan zijn alternatieven komt onder andere door de lagere energie consumptie en doordat papier vaker wordt gerecycled dan metaal. Voor wie op zoek is naar een milieuvriendelijk relatiegeschenkis de Deltaclip een goede keuze.

 


De Deltaclip is een milieuvriendelijk relatiegeschenk maar vooral ook een erg handig relatiegeschenk. Het is makkelijk te gebruiken, zorgt voor structuur en het zorgt voor een opgeruimd bureau. Door middel van kleuren of door op de Deltaclip te schrijven, heeft u overzicht en structuur in uw papieren. De Deltaclip bindt bovendien tot maar liefst 15 vellen papier.


De Deltaclipis te gebruiken door de vellen in het driehoekige hoedje te schuiven en de rechthoek vervolgens naar achteren te vouwen. Vervolgens klikt u het U-vormige klepje van

 

 

 

in de opening aan de achterzijde en u bent klaar.

Doordat het relatiegeschenk te bedrukken is met uw bedrijfslogo, en tevens beschrijfbaar, zorgt het ervoor dat u opvalt onder uw relaties. Het is een leuk relatiegeschenkdat snel opvalt en direct zorgt voor een gespreksonderwerp. Ideaal voor tijdens bijvoorbeeld verkoopgesprekken en externe vergaderingen.

De Deltaclip is bij Van Helden Relatiegeschenken verkrijgbaar als medium en large maat. De Deltaclip is milieuvriendelijk, handig, origineel en bovendien bedrukbaar met uw reclameboodschap. Een relatiegeschenkdat tevens ideaal in te zetten is als giveaway voor uw doelgroep. Wat wilt u nog meer?

TIP! Heeft u een vraag en/of een opmerking? U kunt ze hieronder plaatsen of contact met ons opnemen via onze contactpagina


Wilt u zien hoe de Deltaclip werkt? Bekijk het Youtube filmpje over de Deltaclip Medium hieronder:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar boven