In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

In de kijker: graveren op hout

Als wij ergens trots op mogen zijn, is het wel onze state-of-the-art drukkerij. Nog niet zo lang geleden hebben wij daar een nieuwe machine mogen verwelkomen, de hout laser machine. De naam verklapt eigenlijk alles al. Deze lasermachine is inderdaad geschikt voor het graveren van hout, maar dat is niet het enige. Deze machine kan nog meer leuks. Lees alles over de hout laser machine in dit blogartikel.

De galvo laserPennen graveren

De officiële naam van de hout lasermachine is de galvo laser. De laser werkt net even wat anders dan de welbekende fiberlaser. De fiberlaser is namelijk geschikt voor het graveren van metalen artikelen. Deze wordt veel gebruikt bij het graveren van pennen. De galvo laser is geschikt voor het graveren van non-metalen artikelen, waaronder dus hout. De laser brand in het hout en zorgt voor een inscriptie in het materiaal. Net als bij de fiberlaser is het bij de galvo laser ook mogelijk om de relatiegeschenken te personaliseren met naam. Dit is extra leuk wanneer u uw doelgroep bijvoorbeeld wil verrassen met een luxe, duurzaam en persoonlijk relatiegeschenk.

Hout graverenEen luxe uitstraling op duurzame materialen

Een trend binnen relatiegeschenken en promotionele artikelen is de overgang naar duurzame materialen. Er zijn steeds meer houten en bamboe artikelen, die u nu kunt laten graveren met uw logo en/of tekst. In het assortiment houten artikelen vindt u ook vel luxe huishoudelijke items, zoals kaas- en snijplanken. Deze artikelen waren in het verleden moeilijk te bedrukken in verband met voedselveiligheid. Door middel van de nieuwe hout laser machine kunt u hier toch nog uw persoonlijke boodschap en logo op laten zetten. Bovendien hebben de houten artikelen met inscriptie een luxe uitstraling waarmee u altijd punten scoort.

Geen stress met de nieuwe hout laser machine

Anti-stressbal graveren

Zoals eerder aangegeven is de galvo laser geschikt voor het graveren van diverse non-metalen materialen. Nu hebben we het al even gehad over hout, maar de lasermachine kan ook anti-stressartikelen graveren. Door het flexibele materiaal van de anti-stressartikelen en het veelvuldig gebruik hiervan is er helaas ook sneller sprake van slijtage van uw opdruk. De lasergravering zorgt voor een meer permanente personalisatie. Zo brand deze de toplaag weg en komt u logo en/of tekst echt in het artikel te zitten.

Bent u benieuwd naar wat de nieuwe galvo laser nog meer voor u kunt betekenen? Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat en laat u verrassen.

Terug naar boven