In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

De top 5 uniekste Solar Chargers

Zon, zon en zon. De zomer had geen zonnige start, maar juli maakt alles goed met warme temperaturen en een overdosis aan zonneschijn. Hier kunnen wij natuurlijk alleen maar van profiteren. Lekker bruinen, barbecueën, vitamine D opslaan en uiteraard onze smartphones opladen met Solar Chargers. Wij hebben speciaal voor u de top 5 uniekste Solar Chargers op een rijtje gezet.

Nummer 5: Draagbare Solar charger en speaker

De draagbare solar charger en speaker is ideaal voor leuke uitstapjes en picknick’s. Met de solar charger kunt u altijd en overal genieten van uw eigen muziek. Bovendien hoeft u niet bang te zijn voor een lege batterij, want uw smartphone, tablet of MP3 laadt u eenvoudig op met zonne-energie.

 

Nummer 4: Solar charger Port

De solar charger Port Heeft niet alleen een leuk en speels design, maar is zeer praktisch in gebruik. De solar charger is voorzien van een zuignap. Zeer handig voor in de auto, of zelf in de trein.

 

Nummer 3: Solar Charger Sunshine

De solar charger Sunshine is één van de fleurigste solar charger die er bestaat. De solar charger lijkt op een zonnebloem en staat heel leuk op de tafel of bureau. Bovendien is het ook een vrolijk geschenk om weg te geven.

 

Nummer 2: Solar boom Ginkgo

We naderen bijna de nummer 1… Een zeer sterke nummer 2 is de Solar boom Ginkgo. Deze boom laadt niet alleen uw smartphone en tablet op, maar is gemaakt van duurzame materialen zoals Resound™ en bamboe materialen. De solar charger is zeer stijlvol en eist in no-time alle aandacht in de kamer op.

 

Nummer 1: Solar Suntree

De absolute nummer 1 is de Solar Suntree. Deze solar charger heeft een artistieke uitstraling. Het duurzame artikel is een zeer uniek geschenk om weg te geven. De negen kleine zonnepanelen zorgen ervoor dat uw mobiele apparaten altijd opgeladen kunnen worden. De Solar Suntree is een stijlvolle, duurzame en zeer praktische solar charger.  

Laat u deze zomer inspireren door de unieke designs en praktische werking van de solar chargers.

Terug naar boven