In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

De top 5 Youtube video’s van relatiegeschenken

In dit artikel worden de ‘all time’ top 5 video’s van Van Helden Relatiegeschenken weergegeven. Dit zijn video’s van specifieke relatiegeschenken, gesorteerd op het aantal bezoekers. De top 5 relatiegeschenken volgens de Youtube video’s zijn achtereenvolgend: De wegwerp barbecue groot, het docking station IMUSIC, de auto kofferbak organizer, het massage apparaat Corpus en de opvouwbare emmer.

1. Wegwerp barbecue Groot
Met de zomer in het vooruitzicht, is dit een relatiegeschenk dat ideaal is voor bijvoorbeeld  thuis of op de camping. Het is een aluminium wegwerp barbecue met stalen pootjes en bevat 500 gram houtskool en een houten stokje.


In de Youtube video hieronder is te zien hoe de barbecue er uit ziet en wordt de barbecue getest.

 

 


2. Docking station IMUSIC
Met het docking station IMUSIC kunt u, waar dan ook, uw muziek luisteren. Het docking station heeft een FM radio, een LCD scherm en een afstandbediening. Het relatiegeschenk is geschikt voor het afspelen van MP3, Ipod en Iphone maar is ook toegankelijk via USB of SD kaart en TF kaart in de adapter.

In de Youtube video hieronder wordt laten zien wat de mogelijkheden zijn van de docking station en hoe het werkt.

 

 

 

 

 3. Auto kofferbak Organizer
De kofferbak organizer is een ideaal relatiegeschenk om uw kofferbak opgeruimd te houden. De opvouwbare organizer heeft 2 stevige handgrepen en heeft 2 compartimenten. De compartimenten kunnen ieder apart uitgevouwen worden. Aan de binnenzijde zitten nog twee insteekvakken en aan de buitenzijde nog één.

In de Youtube video hieronder wordt de kofferbak organzier getoond in een auto en gevuld met artikelen. Hierdoor wordt duidelijk hoe het eruit ziet en wat het nut ervan is.

 

 

 

 

 

 


4. Massage apparaat Corpus
Geniet van de ontspannende effecten van het massage apparaat corpus. Het massage apparaat trilt en tegelijker tijd brand in de 3 pootjes een rood lampje. Dankzij de verlichting die het brengt op bepaalde drukpunten, zult u zich beter kunnen ontspannen.

In de Youtube video hieronder wordt getoond hoe het massage apparaat werkt en eruit ziet.

 

 

 

 

 


5. Opvouwbare emmer
Bespaar ruimte met deze opvouwbare emmer. De opvouwbare emmer heeft een inhoud van 11 liter en heeft een waterbeschermende coating aan de binnenzijde.

In de Youtube video wordt duidelijk hoe de opvouwbare emmer er opgevouwen en uitgevouwen er uit ziet. Daarnaast wordt de opvouwbare emmer daadwerkelijk gebruikt.

 

 

 

 


TIP! Heeft u een vraag en/of een opmerking? U kunt ze hieronder plaatsen of contact met ons opnemen via onze contactpagina.

 

 

Terug naar boven