In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Dit is waarom een eindejaarsgeschenk zo goed gewaardeerd wordt

Al jarenlang wordt het eindejaar feestelijk afgesloten met een eindejaarsgeschenk. Het is een unieke manier om medewerkers en andere relaties te bedanken voor hun inzet. Een geschenk als deze wordt altijd zeer gewaardeerd en is bijna onmisbaar. Een klein gebaar kan al heel veel betekenen en wij vertellen je graag waarom dat zo is.

Een tastbaar bedankje

De meest voornaamste reden voor het schenken van een eindejaarsgeschenk voor het tonen van waardering. De inzet van de afgelopen periode wordt hierbij extra geapprecieerd. Met het krijgen van een eindejaarsgeschenk voelt men zich gehoord en gezien. Het persoonlijk doel van de gever voor het tonen van waardering komt hierbij helemaal tot zijn recht en dit komt de relatie tussen werkgever en werknemer zeker ten goede.

Tip: verras je relaties met een extra persoonlijk bedankje en laat je relatiegeschenken personaliseren met de namen van de ontvangers.

Gedeelde trots

Een relatiegeschenk zorgt naast het tonen van waardering ook voor binding. Deze binding is niet alleen tussen werkgever en werknemer, maar gaar veel verder. Wanneer zij een eindejaarsgeschenk met logo ontvangen, maar zij nemen dit ook mee naar huis.

Het kerstpakket of eindejaarsgeschenk wordt gedeeld in familiaire kring. Het is iets om te delen in de feestsfeer. Het wordt samen uitgepakt of het wordt rondverteld tijdens het kerstdiner. Kortom, jouw medewerkers zullen vol trots over jouw organisatie spreken en dat geeft jouw naamsbekendheid zeker een boost.

Goed voor mens en milieu

Bij een eindejaarsgeschenk denken we altijd meteen aan luxe en grootsheid, maar dat is niet altijd nodig. Het voornaamste is dat men zich gehoord, gezien en gewaardeerd voelt. Dit kan met een zeer uitgebreid en luxe kerstpakket, maar dan kan ook door middel van een klein en intiem cadeau, zoals een gegraveerde Parker.

Ook duurzaamheid speelt bij het kiezen van een eindejaarsgeschenk een grote rol. Zo kan je er zeker van zijn dat onze kerstpakketten CO2 neutraal zijn en hebben wij een groot aanbod duurzame relatiegeschenken. Wanneer je aan je medewerkers en relaties laat zien dat jij ook geeft om het milieu, zal het geschenk nog meer impact maken. Zij waarderen een relatiegeschenken waarover bewust is nagedacht meer.

Win-win: wat je geeft krijg je terug

Het belangrijkste doel van eindejaarsgeschenken is het creëren van binding en het tonen van waardering. Wanneer jij waardering toont voor jouw medewerkers en relaties zullen zij dat automatisch ook doen voor jou. Met het schenken van relatiegeschenken geniet je dus altijd van een win-win situatie.

Benieuwd naar welk eindejaarsgeschenk bij jou past? Neem een kijkje bij het complete assortiment eindejaarsgeschenken, blader door de inspiratievolle brochure of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

Terug naar boven