In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Drukte tijdens de feestmaand? Zo val je toch op

Wat een heerlijke drukke tijd is december toch. Van het Sinterklaasfeest rollen we zo de kerstdagen in, gevolgd door oud en nieuw. Maar deze december drukte begint al maanden van te voren. Denk aan het bestellen van kerstpakketten, het kiezen van een eindejaargeschenk, het organiseren van kerstborrels. Een goed moment om aan je naamsbekendheid te werken? In eerste instantie denk je misschien van niet, want hoe kom jij tussen deze drukte door nog onder de aandacht? Wij bewijzen het tegendeel en vertellen je precies waarom jij juist in de feestmaand kunt opvallen.

Een persoonlijk geschenk

Het schenken van een cadeautje is één van de meest effectieve manieren om op te vallen tijdens de feestdagen. Met een cadeautje kom je positief onder de aandacht en dat alleen al komt jouw naamsbekendheid ten goede.

Een belangrijke tip hierbij is het kiezen van de bedrukking. Een bedrukking van jouw logo of tekst is natuurlijk zeer effectief wanneer het gaat om het vergroten van je naamsbekendheid, maar juist nu wil je meer. Je wilt meer geven en dat kan het beste door de relatiegeschenken te personaliseren met de namen van de ontvangers. Of kies bijvoorbeeld voor een gepersonaliseerde kerstwens die je op je geschenk wilt laten bedrukken. Hiermee val je pas echt op.

Laat jezelf zien in de winkelstraten

Een andere mogelijkheid om op te vallen is door jezelf meer te laten zien. Maar waar en hoe? Allereest bedenk je waar je doelgroep zich bevindt. Met name tijdens de decemberdrukte zijn de meeste mensen te vinden in de winkelstraten, waar zij opzoek zijn naar cadeautjes.

Je kunt ervoor kiezen om bijvoorbeeld promotieteams de straat op te laten gaan om weggevertjes met logo of productsamples uit te delen. Hiermee maken voorbijgangers direct kennis met jouw organisatie. Een andere mogelijkheid is om bijvoorbeeld katoenen tasjes met opdruk van je logo weg te geven. Dit is een praktisch artikel dat zeker van pas komt bij het winkelend publiek. Hiermee kom jij op een subtiele manier in een positief daglicht te staan en kom je overal goed in beeld dankzij de opdruk van je logo of naam.

Geef een bijdrage aan het feest

De decembermaand gaat gepaard met feestjes. Van Sinterklaasvieringen op een vereniging tot kerstborrels op het werk. Werkelijk alles komt voorbij. Ook dit zijn perfecte momenten om jouw organisatie op te vallen. Laat bijvoorbeeld vlaggen of placemats bedrukken en kom subtiel in beeld bij je relaties. Je kunt er daarnaast ook voor kiezen om bijvoorbeeld een bedrukt bonbondoosje weg te geven na afloop van het feest. Een overheerlijk aandenken waarmee jouw naam extra in beeld komt.

Waar een wil is, is een weg. Ook tijdens de decemberdrukte zijn er genoeg manieren voor jou als ondernemer om op te vallen. Wens je een persoonlijk advies op maat? Neem dan even contact met ons op.

Terug naar boven