In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Duurzame markttas

markttas-gemeentenDe gemeente Tiel is de voorloper op het gebied van duurzamere oplossingen voor de plastic tas. De gemeente Tiel heeft namelijk besloten om de plastic tas op de markt in Tiel te vervangen door de ‘markttas’. De markttas heeft een opvallende opdruk en is, ten opzichte van de plastic tas, een tas met vele voordelen.
 
Één van de voordelen is dat de draagtas een duurzame oplossing is voor de plastic tas. Wist u bijvoorbeeld dat er dagelijks in Nederland tussen de 71.000 en 87.000 kilo aan plastic draagtassen bij het afval verdwijnt? Niet zo gek aangezien de gemiddelde plastic tas al na 12 tot 20 minuten wordt weggegooid. Een draagtas wordt veel minder snel weggegooid en is van een veel betere kwaliteit. Met name als de tas een mooie bedrukking heeft zal de tas langer worden bewaard en gebruikt.

Markttas-gemeenten-vervanging

Daarnaast heeft uw reclameboodschap op de plastic tas veel minder effect dan op een draagtas. Een bedrukte draagtas wordt veel minder snel weggegooid en hierdoor heeft uw reclameboodschap veel meer effect. Het drukvlak is tevens groter dan bij plastic tassen en hierdoor zullen ook andere mensen uw boodschap sneller opmerken. Bovendien is de draagtas een goedkoper alternatief doordat het langer in gebruik wordt genomen dan een plastic tas. Niet alleen voor de markt maar ook bij andere winkels en supermarkten zal de draagtas worden gebruikt. Er wordt binnenkort een toeslag geheven op plastic draagtassen, waardoor de draagtassen een nog beter alternatief zijn.

Benieuwd wat voor tassen wij in het assortiment heeft? Bekijk hier alle tassen of bekijk hier direct één van de best beoordeelde draagtassen.

 

Terug naar boven