In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Earth Day: Duurzame geschenken voor relaties en personeel

Op zaterdag 22 april 2017 wordt er wereldwijd Earth Day gevierd. Elk jaar wordt op deze datum onze mooie maar kwetsbare planeet gevierd. Het doel van deze dag is dat mensen nadenken over hun consumentengedrag en welke invloed dit heeft op onze aarde. Nog nooit was het klimaat en onze leefstijl zo’n urgent en veel bekritiseerd onderwerp. En terecht, want we hebben maar één aarde om op te leven, dus horen we hier met z’n allen zuinig op te zijn! Verspreid deze gedachte door in te haken op World Earth Day en schenk uw relaties en/of personeel een mooi en passend geschenk voor deze dag. We sommen voor u enkele geschikte en duurzame geschenken op.

Dopper drinkflesDopper bedrukken

De Dopper drinkfles is al jarenlang een veelgebruikte en populaire fles. Dit is begrijpelijk, aangezien deze drinkflessen praktisch en mooi zijn. Daarnaast zijn ze Earth Day proof omdat ze klimaatneutraal geproduceerd zijn met Cradle 2 Cradle gecertificeerde grondstoffen. Er gaat dus niets onnodig verloren bij het maken van deze vrolijke en kleurrijke flesjes! Ook draagt Dopper bij aan MVO en drinkwaterprojecten in Simavi. Een aardevriendelijker relatiegeschenk kunt u bijna niet vinden!

Opvouwbaar vogelhuisjeVogelhuisje bedrukken

Bij onze wereld horen ook dieren, want zonder dieren - zoals bijen en andere verstuivers - kunnen we niet bestaan. Vier de wereld daarom niet alleen met elkaar, maar ook met de dieren. Dit kartonnen waterafstotende vogelhuisje is hiervoor perfect. Het is één van de duurzame relatiegeschenken in het assortiment van Van Helden. Het vogelhuisje is leuk voor jong en oud en brengt de mens weer in contact met de natuur en onze aardegenoten. Wilt u meer zichtbaarheid creëren? Het is mogelijk om dit leuke huisje te laten bedrukken met uw bedrijfslogo.

Juten StrandtasStrandtas bedrukken

Naast dat het een goede zaak is om bewust stil te staan bij onze fragiele aarde, is het ook leuk om de voordelen ervan te vieren. Doe dit in de zomer aan het strand, op een prachtige vakantiebestemming met een helderblauwe zee. De juten strandtas is een geschikt én duurzaam cadeau. Uiteraard kan de tas ook in andere behoeften voorzien, zoals de boodschappentas. U kunt eventueel de tas bedrukken, met uw logo of een leuke tekst. Zo creëert u een uniek exemplaar!

Tip: ook de bedrukte katoenen tassen zijn duurzame geschenken die multi-inzetbaar zijn.

Bent u op zoek naar relatiegeschenken die geschikt zijn voor meer gelegenheden? Bekijk dan ons online assortiment! Heeft u vragen of wilt u graag meer weten? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder!

Terug naar boven