In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Een duurzaam relatiegeschenk? Kies voor een bedrukt flesje

Nu meer dan ooit is het milieu van de aarde een actueel en veelbesproken onderwerp. Het klimaat is merkbaar en snel aan het veranderen, bossen verdwijnen en woestijnen groeien. Er leven gewoonweg te veel mensen op deze aarde, wat als resultaat heeft dat onze planeet de vraag van al deze personen niet meer aan kan. De grootste vervuiling op aarde is te wijten aan de ‘productie’ van vlees en zuivel, voor ons om te consumeren. Zouden we allemaal veganistisch gaan eten, dan zou dit een grote verandering met zich meebrengen. Men denkt vaak dat CO2-uitstoot van fabrieken en voertuigen de grootste vervuilers zijn, of dat we niet zuinig genoeg met water en elektriciteit omgaan. Deels is dit waar, want we kunnen altijd bewuster met onze voorzieningen omgaan. Echter is CO2-uitstoot van voertuigen en fabrieken een klein deel van de totale vervuiling vergeleken met de bio-industrie. Wilt u wel uw steentje bijdragen, hoe klein dan ook, en het goede voorbeeld zijn naar uw relaties toe? Schenk dan een duurzaam bedrukt flesje!

Dopper OriginalDopper bedrukken

Als u denkt aan een duurzaam waterflesje, is Dopper Original ongetwijfeld een top-of-mind gedachte. Het is namelijk een bekend en populair flesje die lang meegaat. Ook is de fles dankzij de vele kleuren een razend populair relatiegeschenk voor bedrijven. Waarom deze Doppers duurzaam zijn? ‘Plastic soep’ in de oceanen wordt namelijk door deze flesjes tegen gegaan. Maar ook gaat 5% van elke verkochte Dopper naar diverse projecten die de aanleg van waterleidingen ondersteunen. Doordat de fles in ondenkbaar veel kleuren te bestellen is, past deze hippe Dopper in principe bij elke huisstijl. U kunt zelfs de Dopper fles bedrukken met uw bedrijfslogo om dit item passend te maken bij de identiteit van uw organisatie. Deze duurzame fles zal ongetwijfeld door iedereen veelvuldig en elke dag gebruikt worden. Het logo van uw bedrijf wordt zo door een hoop ogen gezien!

Waterfles bedrukkenDrinkfles Firm

De Dopper is wellicht een toegankelijke fles voor iedereen. Drinkfles Firm is een fles die vooral populair is bij recreanten en sportievelingen. De fles voelt degelijk aan en gaat ongetwijfeld lang mee. Ook is deze fles verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, waardoor u flexibel bent in de keuze hiervan. Deze waterfles bedrukken is uiteraard mogelijk en zelfs aan te raden. Zo creëert u zelfs zichtbaarheid tijdens de hardlooprondjes van uw relaties!

Bent u op zoek naar andere duurzame relatiegeschenken? Bekijk dan ons online aanbod voor inspiratie. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op!

Terug naar boven