In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Een open dag organiseren? Geef een relatiegeschenk aan je bezoekers

Tijdens een open dag worden bezoekers overladen met informatie. Vaak bezoeken zij ook meerdere open dagen per keer om een goede vergelijking te maken. Hoe zorgt u er dan voor dat uw organisatie en boodschap onder de aandacht blijft bij de bezoekers? Wij zetten de meest effectieve relatiegeschenken voor open dagen op een rijtje.

Pennen en notitieboekjes

Banner pen bedrukkenGeeft u tijdens de open dag een mini cursus, dan is het leuk om een geschenk weg te geven die de bezoekers direct kunnen gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan en compact notitieboekje en een pen. Deze kunnen zij direct gebruiken voor het maken van notities.

Er zijn talloze notitieboekjes en pennen in het assortiment te vinden. U kunt kiezen voor complete sets, maar u kunt deze ook helemaal zelf samenstellen. Kies bijvoorbeeld voor een set in uw huisstijlkleuren of kies juist voor basic kleuren en laat de notitieboekjes en pennen bedrukken in full colour.

Tip: in plaats van een flyer kunt u ook de banner pen weggeven. U kunt de pen bedrukken met uw logo en de banner voorzien van extra informatie die u anders op een flyer zou drukken. Het voordeel is dat de pen incl. boodschap nog lang bewaard wordt en een flyer (helaas) snel wordt weggegooid.

Waterfles bedrukkenWaterflesjes

Een waterflesje een must op iedere open dag of beurs. De open dagen zijn vaak drukbezocht. Iedereen is heen en weer aan het bewegen en hierbij is goede hydratatie niet weg te denken. Bovendien zorgt goede hydratatie ervoor dat uw bezoekers zich beter kunnen concentreren en daarmee ook uw boodschap goed tot zich kunnen nemen.

De pet-flesjes hebben als voordeel dat ze goedkoop en makkelijk uit te delen zijn. Maar wilt u uw bezoekers een duurzaam flesje meegeven dat nog lang na de open dag gebruikt kan worden? Dan moet u zeker eens een kijkje nemen in ons assortiment bidons.

Mintblikje bedrukkenSnoepgoed en pepermunt

Een andere weggever dat niet alleen erg lekker is, maar ook een bijdrage levert aan het concentratievermogen van uw relaties zijn pepermuntjes. Deze frisse weggever zijn in allerlei vormen verkrijgbaar, van handig rolletje tot leuk mintblikje. Uw bezoekers nemen een pepermuntje en stoppen de rest in de tas voor later, waardoor uw bedrukking herhaaldelijk in beeld komt.

Tip: Naast het pepermunt is ook ander snoepgoed, zoals lollies, drop en chocolade zeer geschikt als weggever.

DraagtassenTas bedrukken

De draagtassen mogen zeker niet ontbreken tijdens een open dag. Alle weggevers, flyers en brochures zijn natuurlijk hartstikke leuk, maar de bezoeker moet deze ook meenemen. Daarom is het meest belangrijke open dag geschenk de draagtas. Deze kunt u van te voren vullen met flyers, een programmaboekje etc. en bij binnenkomst uitdelen aan de bezoekers. Dat is nog eens een warm welkom dat zij zeker zullen waarderen.

Dit waren over het algemeen de meest effectieve geschenken om weg te geven tijdens open dagen. Uiteraard zijn er nog veel meer geschenken voor open dagen en kunt u talloze andere mogelijkheden bedenken, denk bijvoorbeeld aan bedrukte USB sticks of ballonnen met bedrukking van uw logo. Voor een persoonlijk advies kunt u altijd contact met ons opnemen. Neem zeker ook eens een kijkje op Pinterest voor nog meer inspiratie en ideeën.

Terug naar boven